• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Τρελές βραδιές στο beach bar και εστιατόριο "Παπαλιμάνι", Θάσσος

Athina Ioannidou
Μπαρ & Μπιτς Μπαρ, Πεντανόστιμο Φαγητό
0
Your rating: None

Μπορεί μέσα στην διάρκεια της μέρα το Παπαλιμάνι beach bar & restaurant, να μην διαφέρει πολύ απο τα υπόλοιπα beach bar της περιοχής, το βράδυ όμως μεταμορφώνεται σε ένα ονειρικό μέρος δίπλα στη θάλασσα.

Κάποιο λένε οτι η Θάσος δεν έχει νυχτερινή ζωή και δύσκολα βρίσκεις ένα αξιόλογο μπαράκι να διασκεδάσεις τα βράδυα σου, στο Παπαλιμάνι όμως σκοντάφτουμε στην εξαίρεση!

Όταν ο ήλιος πεφτει πίσω απο το βουνό, το Παπαλιμάνι ανοίγει το μπαρ του και μεταμορφώνεται σε ένα εξαιρετικό μέρος για αξιόλογους επισκέπτες.

Φυσικά το εξαιρετικό στο μέρος αυτό θα μπορούσα να σας πω οτι είναι τα ποτά ή τα φανταστικά κοκτέιλ και άλλα τέτοια κοινότυπα, αλλά όχι το φανταστικό σε αυτό το μέρος είναι η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί απο την αρχιτεκτονική του χώρου και απο τους ανθρώπους. Μην διστάσετε να μιλήσετε στον Αναστάση και τις νεράιδες του, αλλά και στους υπόλοιπους θαμώνες του μαγαζιού οι οποίοι και αναλώνονται σε αέναες συζητήσεις επι παντώς θεμάτων.

Μπορείτε να περιφέρετε το κορμί σας όλη την ημέρα στο Παπαλιμάνι. Πρωινό μπάνιο στην θάλασσα, μεσημεριανό φαγητό, σιέστα κάτω απο τα δέντρα με ανάγνωση βιβλίων απο την πλούσια βιβλιοθήκη του μαγαζιού και βραδυνή παραμονή για ποτά και πολύ ψαγμένη μουσική.

Τι ωραίο μέρος!!

Ρίξε μια ματιά και στο blog τους : Παπαλιμανι

SHARE IT: 

About the Author

Athina Ioannidou

“Δεν έχω πάει παντού, αλλά είναι στην λίστα μου.” –  είναι το βασικό μου Μότο, κλεμμένο απο την Susan Sontag.Ιδανικό ταξίδι για μένα δεν υπάρχει, όλα τα ταξίδια είναι ιδανικά από μόνα τους. Το ταξίδι γενικά μέσα στο μυαλό μου είναι ένα ιδανικό. Είναι για μένα ο σκοπός, είτε είναι με το νου, είτε μέσα από εικόνες, είτε από εμπειρίες άλλων, από ντοκιμαντέρ, είτε γίνεται μέσα από βιβλία. Όποιο μεταφορικό μέσο και να πάρω το ταξίδι είναι αυτό που μου δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβάνομαι τον κόσμο. Αυτή η εμπειρία με βοηθάει να αναγνωρίζω το δικό μου σημείο σε αυτό το κόσμο.

Μπες στη παρέα μας για να λαμβάνεις ταξιδιωτικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και προσφορές ξενοδοχείων στο mail σου.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN