• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Η ξακουστή ταβέρνα Ψάθα στη Νάουσα

Anna Gala
Πεντανόστιμο Φαγητό
0
Your rating: None

Επιστροφή στην πόλη της Νάουσας. Τελικός προορισμός ήταν η ξακουστή ταβέρνα "Η Ψάθα" που λειτουργεί από το 1968 και είναι έτοιμη να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Μπαίνοντας μέσα, στα αριστερά μου βλέπω ένα βιβλίο εντυπώσεων. Γνωρίζω βέβαια, πως θέλει κότσια για να κρατάει ένα μαγαζί ακόμη ένα από αυτά τα πολύτιμα βιβλία! Καταλαβαίνω ότι θα φάω καλά!

Ο χώρος παραδοσιακός και ευχάριστος, φτιαγμένος με ξύλο, πέτρα και πολύ μεράκι.

Όλα τα πιάτα χειροποίητα, ξεχείλιζαν από νοστιμιά. Μετά το γεύμα ήρθε και το γλυκό, το οποίο ήταν επίσης χειροποίητο.

Οι ιδιοκτήτες πρέπει να είχαν κάποιου είδους αλλεργία στο έτοιμο και κονσερβοποιημένο φαγητό. Γεγονός που με εξέπληξε ευχάριστα.

Μην ξεχάσω να αναφέρω, πως οι τιμές ήταν εξίσου καλές με το γεύμα.

Φεύγοντας έγραψα στο βιβλίο εντυπώσεων και καθώς το ξεφύλλισα λιγάκι είδα πως έφυγαν πολλοί ικανοποιημένοι ουρανίσκοι από εκεί μέσα.Ένα αυτάρεσκο χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο μου για την επιλογή που είχα κάνει.

Ώρα να γυρίσω στον ξενώνα και να απολαύσω την τελευταία ημέρα μου εδώ. Κρασί, τζάκι και όμορφες σκέψεις γεμίζουν της μπαταρίες μου για την επόμενη ημέρα.

SHARE IT: 

About the Author

Anna Gala

Αν θες να με κάνεις ευτυχισμένη πάρε έναν χάρτη στάσου μερικά βήματα πίσω, πέτα ένα βελάκι και μόλις βρήκαμε προορισμό! Αν έχω να πω κάτι για την Ελλάδα είναι πως στα σίγουρα είναι ένας πίνακας ενός εξαίρετου ζωγράφου. Όταν δεν ταξιδεύω τις ημέρες είμαι μια μικρή δημοσιογραφίσκα και τα βράδια γράφω σενάρια για ταινίες που δεν θα εκδώσω ποτέ!

Μπες στη παρέα μας για να λαμβάνεις ταξιδιωτικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και προσφορές ξενοδοχείων στο mail σου.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN