• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Τα μπακαλιαράκια της κ. Μαρίας και ο Λευτέρης.

Athina Ioannidou
Вкусная еда
5
Your rating: None

Τι και αν δεν τρως μπακαλιάρο, η κ. Μαρία θα κορέσει την πείνα σου έτσι κι αλλιώς με τους μεζέδες και τα ψαράκια της.

Και άμα είσαι κρεατοφάγος έχει και από αυτό, αλλά κρίμα να πας σε ψαροταβέρνα δίπλα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο ιχθυοπαραγωγικά λιμάνια της χώρας και να παραγγείλεις κρέας. Ντροπής λέω εγώ.

Το ατού του μαγαζιού είναι πρώτον το εκπληκτικό του περιβάλλον. Παραδοσιακά τραπεζάκια, πλακόστρωτο, δέντρα που σε δροσίζουν με τον ίσκιο τους και τον Λευτέρη που σε δροσίζει με την προσωπικότητά του.

Απέναντι βλέπεις το λιμάνι και τα καραβάκια και απολαμβάνεις το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα το οποίον έχει φάτσα φόρα μπροστά σου.

Εάν επισκεφθείτε το μαγαζί, θα καταλάβετε τι εννοώ, Λευτέρης και κ. Μαρία λοβ φορ έβερ.

Να παραγγείλετε οπωσδήποτε αχνιστό βάτο ή σκυλάκια. Ο μάγειρας τα κάνει καταπληκτικά. Δεν έχω φάει πιο νόστιμη και καθαρή γεύση σε άλλο μαγαζί στην Καβάλα. Επίσης δοκιμάστε και γαρίδες τηγανιτές με λεμονάκι και σαρδέλες στα κάρβουνα, μιαμ μιαμ.

Να ρωτήσετε πρώτα τον Λευτέρη τι είναι φρέσκο, της ημέρας και μετά ορμίστε στις λιχουδιές.

 

Δώστε πολλά φιλιά και πείτε ότι σας στέλνει το alternatrips.

 

SHARE IT: 

About the Author

Athina Ioannidou

“Δεν έχω πάει παντού, αλλά είναι στην λίστα μου.” –  είναι το βασικό μου Μότο, κλεμμένο απο την Susan Sontag.Ιδανικό ταξίδι για μένα δεν υπάρχει, όλα τα ταξίδια είναι ιδανικά από μόνα τους. Το ταξίδι γενικά μέσα στο μυαλό μου είναι ένα ιδανικό. Είναι για μένα ο σκοπός, είτε είναι με το νου, είτε μέσα από εικόνες, είτε από εμπειρίες άλλων, από ντοκιμαντέρ, είτε γίνεται μέσα από βιβλία. Όποιο μεταφορικό μέσο και να πάρω το ταξίδι είναι αυτό που μου δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβάνομαι τον κόσμο. Αυτή η εμπειρία με βοηθάει να αναγνωρίζω το δικό μου σημείο σε αυτό το κόσμο.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN