• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Πωλείται - Πολύτροπο λαικό καφωδίο για τους εραστές της ραστώνης.

Athina Ioannidou
Бары и beach бары
0
Your rating: None

Πωλείται ή δεν πωλείται τελικά, δεν έχω καταλάβει και αν πωλείται τι πωλείται ακριβώς;

Ο Θοδωρής και η Ειρήνη έχουν φτιάξει με τα χεράκια και την φαντασία τους ένα απο τα αγαπημένα μου καφέ στην πόλη και συγκεκριμένα στην παλιά πόλη, εκεί που όλα ακόμα φαίνονται πιο όμορφα, εκεί που ακόμα υπάρχει η γειτονιά.

Φυσικά στην παλιά πόλη της Παναγίας υπάρχουν και πάρα πολλά ιστορικά κτήρια που πρέπει να επισκεφθείτε και το Φρούριο της πόλης, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας αυτή τη στιγμή.

Το Πωλείται κατέχει απο τα πιο όμορφα σημεία της πόλης, απο εκείνα που δεν βλέπουν θάλασσα, αλλά βλέπουν το Ιμαρέτ, το στολίδι της πόλης μας. Βρίσκεται στην παραδοσιακή συνοικία της Παναγίας και έτσι καταλαβαίνετε ότι σε αυτά τα εδάφη όλα είναι πιο απλά και κυρίως η καθημερινότητα.

Θα απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας στο μπαρ ή στα τραπεζάκια του μαγαζιού, θα διαβάσετε ποιήματα γραμμένα σε διάφορα μέρη του μαγαζιού και θα νιώσετε την απόλυτη ραστώνη της πόλης.

Θα απολαύσετε το τσάι σας σε χειροποίητες κούπες και θα πιείτε κρασάκι από τοπικούς παραγωγούς.

Θα μιλήσετε με τους θαμώνες για πολιτική, φιλοσοφία, κοινωνικά θέματα, ποίηση, μουσική και ότι άλλο τραβά η ψυχή σας!

Επίσης θα δείτε έκθεση γλυπτών απο τον κ. Κώστα Καρακίτσο, πολύ γνωστό στην Ελλάδα για την τεχνοτροπία τους στη γλυπτική.

Για τα υπόλοιπα ας μιλήσουν οι φωτογραφίες. Καλή διασκέδαση

SHARE IT: 

About the Author

Athina Ioannidou

“Δεν έχω πάει παντού, αλλά είναι στην λίστα μου.” –  είναι το βασικό μου Μότο, κλεμμένο απο την Susan Sontag.Ιδανικό ταξίδι για μένα δεν υπάρχει, όλα τα ταξίδια είναι ιδανικά από μόνα τους. Το ταξίδι γενικά μέσα στο μυαλό μου είναι ένα ιδανικό. Είναι για μένα ο σκοπός, είτε είναι με το νου, είτε μέσα από εικόνες, είτε από εμπειρίες άλλων, από ντοκιμαντέρ, είτε γίνεται μέσα από βιβλία. Όποιο μεταφορικό μέσο και να πάρω το ταξίδι είναι αυτό που μου δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβάνομαι τον κόσμο. Αυτή η εμπειρία με βοηθάει να αναγνωρίζω το δικό μου σημείο σε αυτό το κόσμο.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN