• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Διασκέδαση στο Ελατοχώρι

mixalis papigkiotis
Бары и beach бары, Вкусная еда
0
Your rating: None

Το Ελατοχώρι αποτελείται από τον παλιό οικισμό του αλλά και από το νεότερο. Είναι δίπλα το ένα στο άλλο με περισσότερο τουριστικό τον παλιό οικισμό οπου υπάρχουν περισσότερα ξενοδοχεία και σημεία διασκέδασης.

Η διαμονή μου στον παραδοσιακό ξενώνα Πιερίων Μούσες ήταν στον παλιό οικισμό του Ελατοχωρίου και ο πληθυσμός του χωριού επιτρέπει να υπάρχει φαρμακείο, μίνι μάρκετ και περίπτερο στο χωριό. Αυτά τα 3 όσο απαραίτητα είναι σε ένα επισκέπτη, δεν είναι αυτονόητα κατοίκων σε ορεινά χωριά.

Η νυχτερινή διασκέδαση δεν είναι πλούσια για κάποιον που ψάχνει parties και after clubs αλλά υπάρχουν κάποια μπαράκια που μπορούν να υποστηρίξουν μία υποτυπώδη νυχτερινή διασκέδαση. Σε αυτά μπορούν όμως να υποβοηθήσουν και τα bars των ίδων των ξενοδοχείων που είναι πιο ατμοσφαιρικά.  Στη δική μου επίσκεψη ήμουν τυχερός που πέτυχα το φεστιβάλ κρασιού και είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω κάποια από αυτά υπό τους ήχουν 80’s ξένης μουσικής στο μπαρ του ξενοδοχείου μου.

Σε ότι αφορά το φαγητό οι επιλογές είναι σαφώς μεγαλύτερες και μπορούν να καλύψουν τα γούστα ευρύτερης γκάμας ανθρώπων. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου «Σεμέλη» είναι η καλύτερη επιλογή για όσουν ψάχνουν  ένα προσεγμένο εστιατόριο με λιτό αλλα γευστικό μενού σε λογικές τιμές (σαφώς χαμηλότερες με το πρόσφατο παρελθόν του). Η διακόσμηση του εστιατορίου είναι εξαιρετική και η μουσική στην κατάλληλη  (χαμηλή) ένταση που συνάδει με το επίπεδο του. Για όσους προτιμούν κάποια ταβέρνα συστήνω το «Πέτρινο» λίγο πριν το χιονοδρομικό κέντρο και το «Παληό σχολείο» στον παλιό οικισμό του Ελατοχωρίου.

SHARE IT: 

About the Author

mixalis papigkiotis

Γεννημένος στα 80’s και γνήσιος Τοξότης... για τους καλά γνωρίζοντες οι Τοξότες αντλούν ζωή από τα ταξίδια και ζουν κι αναπνέουν για αυτά! Όπου γη και πατρίς ειναι το μότο μου!

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN