• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Απολαυστικές μπύρες στο "Λα Μπυράζ" στην Αθήνα.

Foteini
Бары и beach бары
0
Your rating: None

Επειδή πολλοί από εμάς έχουμε μπερδευτεί, ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Κρίση< η, (κρίνω): ο διαχωρισμός, η επιλογή, το αποφασίζειν, το αποτέλεσμα, η έκβαση (από το Λεξικόν της Αρχαίας Ελληνική Γλώσσας, Ι. Σταματάκου)… καλό, ε?!

Η εποχή, λοιπόν, της κρίσης είναι η εποχή της επιλογής, του ξεδιαλέγματος. Οι καλοί θα επιβιώσουν και μάλιστα με επιτυχία! Καιρός δεν ήταν? Προσωπικά, έχω μπει σε αυτό το τριπάκι σε όλους τους τομείς, ακόμα και στη διασκέδασή μου. Γι αυτό και όταν ήρθε το βράδυ εκείνο που θα επισκεπτόμουν για 1η φορά το Λα Μπυράζ, κράτησα μικρό καλάθι.

Περιττό απ, ό,τι απεδείχθη γιατί αποτελεί ένα από τα πιο φρέσκα και ευχάριστα μέρη που έχω επισκεφτεί εδώ και καιρό! Με μουσικές ψαγμένες  και χαλαρωτικές και έναν κατάλογο γεμάτο από θαυμάσιες ελληνικές μπύρες (που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τις αλλοδαπές) απόλαυσα με την παρέα μου τη δροσιά της πλατείας Αυδή μπροστά από το μαγαζί (ενδείκνυται για ζευγαροκατάσταση ;) ).

Μέχρι αργά έπαιζαν παιδιά πράγμα που με ξάφνιασε ευχάριστα καθώς είδα με τα μάτια μου αυτό που άκουγα καιρό, ότι δηλαδή γίνονται προσπάθειες αναβάθμισης της περιοχής. Προσωπικά δοκίμασα φρέσκια μπύρα Χίου η οποία με ενθουσίασε ενώ , ως τέλειο συνοδευτικό, έπαιξαν εξαιρετικά ζεστά quesadillas, κερασμένα από τον Πέτρο!

Το Λα Μπυράζ, επίσης, έμαθα ότι πέρα από στέκι καλλιτεχνών, ηθοποιών κτλ φιλοξενεί τις Πέμπτες και swing party – στο επόμενο θα είμαι κι εγώ  εξάπαντος !  ενώ θα έλεγα ότι έχει μια ελαφρώς vintage αισθητική που πολύ μου άρεσε.

Αν θα ξαναπάω; Οπωσδήποτε! Όπως ανέφερα και στην αρχή, ήρθε η στιγμή να αναδειχθούν όσα είναι πραγματικά, όσα και όσοι κάνουν αυτά που λένε ότι κάνουν. Και το προϊόν του μαγαζιού είναι πραγματικό : φύγαμε όλοι κατευχαριστημένοι και με μια αυθόρμητη σκέψη: «Θα ξανάρθουμε!»

SHARE IT: 

About the Author

Foteini

Το ταξίδι για μένα είναι διαφυγή, ανακάλυψη, επίγνωση και όνειρο, με τα μάτια ανοιχτά! Είτε μόνος είτε με καλή παρέα, αποκτάς ταξιδεύοντας πλούτη ανεκτίμητα! Συναντάς ανθρώπους, μέρη, μικροπράγματα που σε αλλάζουν, σε βελτιώνουν,σου προσφέρουν όμορφες αναμνήσεις. Γι'αυτό...ανοίγουμε μυαλό και μάτια...και ξεκινάμε την περιήγηση!!!

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN