• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Εμπειρίες κρασιού στο Fabrica De Vino στην Αθήνα.

Hip baby Art
Бары и beach бары
0
Your rating: None

Εμπειρίες Κρασιού στο Κέντρο της Αθήνας!

'Ενα μπουκάλι καλό κόκκινο κρασί, λαχταριστά tapas να πηγαινοέρχονται, όλο το βράδυ και εκλεκτοί φίλοι.

Αυτή είναι η πιο επιτυχημένη μορφή ψυχοθεραπείας για μένα και σίγουρα η αγαπημένη μου.

Όταν μια τεμπέλικη Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας, κατέληξε στο σχεδόν αόρατο, από το δρόμο, Fabrica De Vino, στο νούμερο 3 της Οδού Μπενάκη, δεν είχα ιδέα ότι θα αποτελούσε, την αρχή για μια μακροχρόνια, σχεδόν μονογαμική σχέση, με ένα από τα πιο αξιόλογα wine bars της πρωτεύουσας.

Βιομηχανικό decor, funk, soul και jazz ρυθμοί, νεανικό κοινό με casual στυλ, χαλαρή after work drink ατμόσφαιρα που θυμίζει έντονα ευρωπαική πόλη και πολλές, πολλές ετικέτες, από τα τους καλύτερους ελληνικούς αμπελώνες.

Καλώς ήρθατε στον παράδεισο του κρασιού.

Δύο μόλις λεπτά, με τα πόδια, από τον πολύβουο σταθμό του μετρό της Ομόνοιας, μπορείτε να χαλαρώσετε, με ένα ποτήρι κρασί της αγαπημένης σας ποικιλίας και γιατί όχι, να πάρετε και ένα μπουκάλι για το σπίτι, αφού το Fabrica De Vino λειτουργεί και ως κάβα!

Προσωπικά “αγάπησα” τους σερβιτόρους, που με πολύ χιούμορ και φιλική διάθεση, θα προτείνουν πάντα, το κατάλληλο κρασί για την ώρα της ημέρας, τη διάθεση και τα γούστα της παρέας.

Όλη η τελετουργία του κρασιού με τον πλέον ανεπιτήδευτο τρόπο,  what's not to love?

SHARE IT: 

About the Author

Hip baby Art

Μικρά έργα τέχνης, για παιδιά, που μεταφέρουν αξίες και μηνύματα για μια καλύτερη ζωή! http://www.hipbabyart.eu/ and http://twitter.com/#!/hipbabyart

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN