• Ελληνικά
  • English
  • Русский

“Φρειδερίκο Αγάπη μου”, η vintage πινελιά της Θεσσαλονίκης.

Elena Almp
Μπαρ & Μπιτς Μπαρ
0
Your rating: None

Bonjour mes amis, και πάλι κοντά σας! Δε θα απαλλαγείτε έτσι εύκολα από μένα, για αυτό καθίστε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σας και απολαύστε με. Για άλλη μια φορά θα μοιραστώ μαζί σας τις ταπεινές μου σκέψεις. Ντάξει δεν είναι και τόσο ταπεινές...

Με αφορμή λοιπόν τη τελευταία μου επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, θα ήθελα να σας παρουσιάσω έναν ιδιαιτέρο χώρο για μένα. Στο προηγούμενο άρθρο μου έκανα μία αναφορά γι'αυτό, οπότε θεωρώ ότι ήρθε η στιγμή να σας μιλήσω για το “Φρειδερίκο Αγάπη μου”. Ναι, αφορά σε ένα vintage-retro cafe! Πιθανότατα, στη προηγούμενη ζωή μου να ζούσα στη δεκαετία των 50's - 60's, δεν εξηγείται διαφορετικα αυτή η έλξη-κλίση που έχω στο συγκεκριμένο τύπο cafe. 

Ας περάσουσε στο διαταύτα. Το "Φρειδερίκο Αγάπη μου", το οποίο πήρε το όνομα του από ένα αξιαγάπητο σκυλάκι, αποτελεί ένα vintage cafe που σέβεται τον εαυτό του. Διακοσμημένο με αντίκες και posters απο την εν λόγω περίοδο (50's - 60's), με ταξίδεψε στην εποχή που έζησε τη γέννηση του Rock’n'Roll και του Rockabilly, τον Elvis, τον Frank Sinatra και τον Johnny Cash, ΜΑΖΙ. Αν λοιπόν, νιώθετε την ανάγκη για ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητα και θέλετε να ταξιδέψετε (όπως και εγώ) στη δεκαετία των 50's - 60's  είναι ο ιδανικός προορισμός. 

Και επειδή πέρα από την ατμόσφαιρα μας ενδιαφέρει και το τι θα πιούμε, στον "Φρειδερίκο" μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα ροφημάτων (μη αλκοολούχα & αλκοολούχα) σε προσιτές τιμές. And last but not least, όσον αφορά την εξυπηρέτηση… Με περιποιήθηκαν και με το παραπάνω.

Και επειδή όλα οδηγούν στο Φρειδερίκο τι καλύτερο από το απολαύσετε το καφεδάκι σας, υπό το άκουσμα μουσικής της συγκεκριμένης περιόδου και το επιβλητικό βλέμμα της Όντρεϊ!?

Το '"Φρειδερίκο Αγάπη μου" βρίσκεται στη καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Ολύμπου 87.

SHARE IT: 

About the Author

Elena Almp

I was born in Greece, and more specifically in Kavala. I love every kind of art because i believe that art help us to express our feelings, and is the best way to remember every moment of our life as well everything are worth remembering! One of my biggest dreams is...let me keep it a secret!!! ;)

Μπες στη παρέα μας για να λαμβάνεις ταξιδιωτικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και προσφορές ξενοδοχείων στο mail σου.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN