• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Λουτρά Πόζαρ: Το Θαύμα της Πέλλας.

Athina Ioannidou
Δραστηριότητες, Μοναδικές Διαδρομές
0
Your rating: None

Μέρες τώρα περιμένω αυτή την εκδρομή. Ονειρεύομαι ζεστά νερά, καταρράκτες, πισίνες, χαμάμ, spa και φύση, πολύ φύση. Ξεκινάω λοιπόν από τα Γιαννιτσά και κατευθύνομαι προς την Αριδαία και από κει ψάχνω τις ταμπέλες για το Λουτράκι και τα Λουτρά Πόζαρ τα οποία είναι δίπλα.

Η διαδρομή είναι πολύ όμορφη, τα χωριά γραφικά, τα σπαρτά και οι αμπελώνες απλώνονται γύρω μας. Εμείς όμως πάμε προς το βουνό αυτό που ορθώνεται μπροστά μας και μας υπόσχεται τα λουτρά του παραδείσου. Φτάνοντας στην είσοδο τους η αγωνία μας μεγαλώνει.

Που να πάμε, από πού να ξεκινήσουμε, πως θα πάρουμε πληροφορίες, μήπως να πάμε για ένα καφέ πρώτα; Τα ερωτήματα μας κατακλύζουν και κατευθυνόμαστε προς το πρώτο κτήριο για να πάρουμε πληροφορίες.

Έχουμε και λέμε;

  1. Χαμάμ, ναι,
  2. Κλειστό spa, ναι θέλουμε και απο αυτό,
  3. Ανοιχτή πισίνα, ναι ναι ναι
  4. Φυσική πισίνα και καταρράκτες, ΝΑΙ!!
  5. Φυσικές βαθρούλες κατα την διαδρομή, σίγουρα ναι.

Ε λοιπόν, τα κάναμε όλα, πήγαμε σε όλα και τώρα μπορώ να σας πω τα καλύτερα. Δηλαδή αυτά που μου άρεσαν εμένα περισσότερο.

Σίγουρα να δοκιμάσετε την Φυσική πισίνα δίπλα στους καταρράκτες. Μπορεί να έχει κόσμο το πρωί, αλλά μετά τις 8μμ το τοπίο είναι ειδυλλιακό. Τα ζεστά νερά αχνίζουν, ο καταρράκτης τρέχει δίπλα σου εντυπωσιακά, η φύση έχει καταλαγιάσει και εσύ νομίζεις οτι παίζεις σε άλλο έργο.

Τα πρωινά να προτιμήσεις τις φυσικές βαθρούλες που θα εντοπίσεις κατά το μήκος των λουτρών. Μικρούλες για δύο άτομα, θα απολαύσεις prive καταστάσεις ΔΩΡΕΑΝ, θα απλώσεις το κορμί σου και θα αγναντεύεις τα πλατάνια και τα νερά μέχρι να βαρεθείς.

Το κλειστό χαμάμ, το spa και την ανοιχτή πισίνα μπορείς να τα απολαύσεις τον χειμώνα, που σίγουρα θα έχει έξω παγωνιά. Η καλύτερη εποχή νομίζω ότι είναι φθινόπωρο και άνοιξη. Τον χειμώνα θα έχει πολύ κρύο και το καλοκαίρι πολύ ζέστη και υγρασία και μας αυτά δεν μας αρέσουν. Α πα πα.

Καλά να περάσετε και φεύγοντας να πάρετε παραδοσιακά προϊόντα από τα μαγαζάκια στην είσοδο.

SHARE IT: 

About the Author

Athina Ioannidou

“Δεν έχω πάει παντού, αλλά είναι στην λίστα μου.” –  είναι το βασικό μου Μότο, κλεμμένο απο την Susan Sontag.Ιδανικό ταξίδι για μένα δεν υπάρχει, όλα τα ταξίδια είναι ιδανικά από μόνα τους. Το ταξίδι γενικά μέσα στο μυαλό μου είναι ένα ιδανικό. Είναι για μένα ο σκοπός, είτε είναι με το νου, είτε μέσα από εικόνες, είτε από εμπειρίες άλλων, από ντοκιμαντέρ, είτε γίνεται μέσα από βιβλία. Όποιο μεταφορικό μέσο και να πάρω το ταξίδι είναι αυτό που μου δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβάνομαι τον κόσμο. Αυτή η εμπειρία με βοηθάει να αναγνωρίζω το δικό μου σημείο σε αυτό το κόσμο.

Μπες στη παρέα μας για να λαμβάνεις ταξιδιωτικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και προσφορές ξενοδοχείων στο mail σου.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN