• Ελληνικά
  • English
  • Русский

"Το Κουνουπίδι" - Ο ναός της μπύρας και του καφέ στην Πέραμο, Καβάλας

Nensi Vigani
Μπαρ & Μπιτς Μπαρ
0
Your rating: None

Σε βράδια καλοκαιρινά τι καλύτερο από μια βόλτα στην παραλία. Έτσι λοιπόν επισκεφτηκα και εγώ το χώρο που θα περιγράψω. Μου είχε πει μια φίλη μου ότι υπάρχει μια ωραία μπυραρία κάπου στην Πέραμο και είπα να την επισκεφτώ. Τελικά δεν είχε άδικο.

Το Κουνουπίδι η αλλιώς house of beer and coffee είναι μια ωραία καφετέρια - μπυραρία στην αρχή της Νέας Περάμου. Νεανική, απλή και ροκ καλύπτει όλα τα γούστα. Το εξωτερικο, είναι μια αυλή με ξύλινα τραπέζια και σταντ, σε καφέ σκούρες αποχρώσεις . Το εσωτερικό, μικρότερο, σε ίδιες αποχρώσεις φιλοξενεί το ¨μαγικο¨ μπάρ με τα βαρέλια μπύρας.

Lounge μουσική το πρωί για να απολαύσεις ήρεμα τον καφέ σου και άλλοτε ροκ και άλλοτε σκα ακούσματα το βράδυ, σε παραπέμπουν ακριβώς να κάνεις αυτό για το οποίο πήγες, να πιεις μπύρες μέχρι να τις δοκιμάσεις όλες. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

Δοκιμάστε το πρωί ελληνικό καφέ φτιαγμένο στο μπρίκι και φυσικά βαρελίσια μπύρα το βράδυ!!

SHARE IT: 

About the Author

Nensi Vigani

Γενήθηκα στην Αλβανία, αλλά τα τελευταία 14 χρόνια μένω στην Ελλάδα. Αγαπώ την μουσική και την φωτογραφία γιατί πιστεύω οτι με αυτά μπορείς να εκφράσεις οτιδήποτε καλό ή κακό. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να θυμάσαι κάθε στιγμή της ζωής σου γιατί κάθε στιγμή αξίζει να την θυμάσαι. Ένα απο τα μεγαλύτερα μου όνειρα είναι να επισκεπτώ το Rio De Janeiro! Ο λόγος, φυσικά η μουσική, οι άνθρωποι, ο χορός και η μοναδική ομορφιά της πόλης.

Μπες στη παρέα μας για να λαμβάνεις ταξιδιωτικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και προσφορές ξενοδοχείων στο mail σου.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN