• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Kimolos - the land of Chalk in a day!

Athina Ioannidou
Вкусная еда, Райские пляжи
0
Your rating: None

Όσο πιο μικρό είναι ένα νησί, τόσο μεγαλύτερη αίσθηση της ελευθερίας μου προκαλεί.

Και το έχω νιώσει και άλλες φορές αυτό, με πιο μικρά νησιά από την Κίμωλο και είναι ένα από τα πιο όμορφα και σπάνια συναισθήματα που έχω νιώσει.

Η Κίμωλος ήταν μια αρπαχτή, ένα one-day stand γιατί κανονικά μέναμε στη Μήλο και είπαμε να πεταχτούμε μια στιγμή (30 λεπτά με το φέρυ) μέχρι εκεί. Και ειλικρινά μας εντυπωσίασε.

Ένα τόσο δα μικρό νησάκι και όμως είχε τέτοιο χαρακτήρα, με τα σπιτάκια του, τα κάστρα, τις εκκλησιές (1 ανά 5 μέτρα), με τα στενά δρομάκια και τις ντόπιες θείες να φωνάζουν από τα μπαλκόνια.

Μερικές ταβερνούλες και κάποια διαλεχτά καφενεδάκια και μια ξακουστή παραλία, τα Πρασά με άσπρη αμμουδιά και καταγάλανα εξωτικά νερά. Μας πρότειναν κάποιοι ντόπιοι να φάμε στο Λιμάνι στα «Μποχωράκια» και εκεί καταλήξαμε, λίγο πριν πάρουμε το πλοίο της επιστροφής.

SHARE IT: 

About the Author

Athina Ioannidou

“Δεν έχω πάει παντού, αλλά είναι στην λίστα μου.” –  είναι το βασικό μου Μότο, κλεμμένο απο την Susan Sontag.Ιδανικό ταξίδι για μένα δεν υπάρχει, όλα τα ταξίδια είναι ιδανικά από μόνα τους. Το ταξίδι γενικά μέσα στο μυαλό μου είναι ένα ιδανικό. Είναι για μένα ο σκοπός, είτε είναι με το νου, είτε μέσα από εικόνες, είτε από εμπειρίες άλλων, από ντοκιμαντέρ, είτε γίνεται μέσα από βιβλία. Όποιο μεταφορικό μέσο και να πάρω το ταξίδι είναι αυτό που μου δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβάνομαι τον κόσμο. Αυτή η εμπειρία με βοηθάει να αναγνωρίζω το δικό μου σημείο σε αυτό το κόσμο.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN