• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Αρτέμης Rooms and Bungalows στο Παλαιοχώρι

Athina Ioannidou
Проживание
0
Your rating: None

Πέντε αστέρια, τέσσερα κλειδιά, πισίνα και κότερο και πάμε μια βόλτα. Για μένα δεν έχει σημασία το πόσο ωραίο είναι ένα δωμάτιο ή ένας ξενώνας ή ένα ξενοδοχείο. Αυτό που τα κάνει όλα όμορφα είναι οι όμορφοι άνθρωποι και στον Αρτέμη βρήκαμε όμορφους ανθρώπους.

Τι να πω για τον Αντώνη, τον ιδιοκτήτη, την γυναίκα του, τον μάγειρα και τα παιδιά που δούλευαν εκεί. Όλοι μορφές! Και πολύ γέλιο! Ωραίοι και χαρούμενοι ακόμα και στις 1 το βράδυ που εμείς πίναμε τις τελευταίες μπύρες και αυτοί μισοκοιμισμένοι μας περίμεναν να ξεκουμπιστούμε χωρίς να λένε τίποτα (σόρυ για αυτό!)

Περάσαμε στα υπέροχα δωμάτια του Αρτέμη πάνω από 20 μέρες, τόσο που νόμισα ότι άλλαξα σπίτι και το σπίτι μου είναι αυτό! Τα δωμάτια σε κυκλαδίτικο στυλ, με χτιστά έπιπλα και μπάνια, έτσι ακριβώς όπως μου αρέσει! Αγαπώ τα χτιστά έπιπλα!

Κάθε πρωί πρωινό, αυγουλάκια, αυγόφετες, χυμό, φρέντο εσπρέσο μέτριο και θέα τη θάλασσα του Παλαιοχωρίου, μέχρι να ανοίξει το μάτι!

Τα υπόλοιπα να τα χαζέψετε στις φωτογραφίες!

Πάνω από όλα οι άνθρωποι!

Ευχαριστούμε για όλα Αντώνη and the gang.

SHARE IT: 

About the Author

Athina Ioannidou

“Δεν έχω πάει παντού, αλλά είναι στην λίστα μου.” –  είναι το βασικό μου Μότο, κλεμμένο απο την Susan Sontag.Ιδανικό ταξίδι για μένα δεν υπάρχει, όλα τα ταξίδια είναι ιδανικά από μόνα τους. Το ταξίδι γενικά μέσα στο μυαλό μου είναι ένα ιδανικό. Είναι για μένα ο σκοπός, είτε είναι με το νου, είτε μέσα από εικόνες, είτε από εμπειρίες άλλων, από ντοκιμαντέρ, είτε γίνεται μέσα από βιβλία. Όποιο μεταφορικό μέσο και να πάρω το ταξίδι είναι αυτό που μου δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβάνομαι τον κόσμο. Αυτή η εμπειρία με βοηθάει να αναγνωρίζω το δικό μου σημείο σε αυτό το κόσμο.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN