• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Μπανάκι, μανάκι στην Κουρούτα της Αμαλιάδας

Christina Maniati
Райские пляжи
0
Your rating: None

Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ηλεία είναι η παραλία της Κουρούτας, λίγα χιλιόμετρα από την πόλη της Αμαλιάδας.

Παρεκκλίνοντας λίγο από την εθνική οδό Πατρών - Πύργου ο ταξιδιώτης βρίσκεται σε ένα από τα πιο οργανωμένα παραθαλάσσια μέρη του νομού, που εδώ και χρόνια βραβεύεται με γαλάζια σημαία.

Εδώ ο επισκέπτης μπορεί να περάσει καλά όλες τις ώρες της ημέρας: να απολαύσει πρωινό καφεδάκι, φαγητό το μεσημέρι, γλυκό ή παγωτό το απόγευμα, ποτό το βράδυ. Στον πλακόστρωτο δρόμο της Κουρούτας μπορεί να βρει καφέ, εστιατόρια, μπαράκια για όλα τα γούστα και παράλληλα να απολαύσει χαλαρωτική ταξιδιάρικη μουσική στην διάρκεια της ημέρας αλλά και έντονη χορευτική μουσική το βράδυ.

Λειτουργεί κάμπινγκ, υπάρχουν όμως και πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία. Αυτό όμως που πραγματικά θα απολαύσει κάποιος είναι την πολύ μεγάλη αμμώδη παραλία, τα καθαρά γαλανά νερά και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

SHARE IT: 

About the Author

Christina Maniati

Μου αρέσουν τα ταξίδια, τα οποία θεωρώ επένδυση και πηγή παιδείας για έναν άνθρωπο. Συνηθίζω να ταξιδεύω σε κάθε ευκαιρία κυρίως στην Ελλάδα. Σε κάθε τόπο που ταξιδεύω προσπαθώ να μαθαίνω τις συνήθειες και τα έθιμα τους, να δοκιμάζω τα φαγητά τους, να επισκέπτομαι τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία αλλά κυρίως να απολαμβάνω τη φύση. Έτσι συνδυάζω τα ταξίδια μου με την άλλη μεγάλη μου ευχαρίστηση, τη φωτογραφία.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN