• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Extreme Sports και Μαγειρευτά στο Μεταξοχώρι της Αγιάς.

Eirini Pantazi
Вкусная еда, Развлечения
0
Your rating: None

Με τον Νίκο Ντάγκα και την Olympus Adventure μπορείς να κάνεις αυτό που στα σύγχρονα ελληνικά το λέμε δραστηριότητες outdoor.

Μη φοβάστε δεν χρειάζεται να είστε πρωταθλητές του καγιάκ για να τον ακολουθήσετε αλλά ο Πηνειός τάχει τα 5αρακια του σε κάποια σημεία. Άμα σου είναι πολύ πας πιο κάτω και χάνεσαι στα φιόρδ του δέλτα, Βιετνάμ και bird watching.

Για τους φαν του είδους ο Νίκος σε πάει και στη Κάρλα. Μονοπάτια πεζοπορίας εύκολα μέχρι μεσαίας δυσκολίας με coffee break στο Κίσσαβο, κατάβαση με ποδήλατο βουνού (και ανάβαση για τους πιο γυμνασμένους) και στάση για θέα στη παναγία, τοξοβολία, flying fox, rafting , αναρρίχηση στο βουνό, ε φτάνει πια ! κουράζομαι και στη πόλη ! εδώ ήρθα να ξεκουραστώ...

Kάνα καλό μαγειρευτό που θα φάμε; Το μαγαζί το λένε Ελιά και είναι στην άνω Σωτηρίτσα. Ευτυχώς πήραν τηλέφωνο από το αρχοντικό και μας κράτησαν μια μερίδα μοσχάρι με χυλοπίτες και μια φρικασέ. Ευτυχώς που τηλεφώνησαν.

Είτε πριν το φαγητό ή μετά πρέπει να δείτε τον τριπλό καταρράκτη που βρίσκεται λίγο πιο κάτω. Αν το κάνετε μετά το φαγητό ακολουθήστε τις πινακίδες και θα χωνέψετε στα σίγουρα.

Tip μην ακολουθείτε τις πινακίδες και ειδικά το μονοπάτι, απλά ακολουθήστε τον τσιμέντο-στρωμένο κατηφορικό δρόμο αριστερά της πλατείας και με το αυτοκίνητο αν βαριέστε και σας βγάζει στην αρχή του μονοπατιού. Ε μετά περπατήστε και λίγο.

Τρεις καταρράκτες ο ένας να αναβλύζει μέσα από τον βράχο...

Νίκο την άλλη φορά θέλω να πάμε στο φαράγγι της Καλυψώς να δούμε και εκείνον τον καταρράκτη.

Την άλλη φορά; Φυσικά την άλλη φορά, μην γελιέστε όπως τη πατήσαμε και μείς. Αν είναι να δείτε ή να δοκιμάσετε έστω ότι προσφέρει η περιοχή θέλει κάνα δυο τρία Σαββατοκύριακα, long κατά προτίμηση...

SHARE IT: 

About the Author

Eirini Pantazi

Η Ειρήνη είναι ιχθύς και όπως καταλαβαίνετε της αρέσει να παίρνει τα μονοπάτια που την οδηγούν σε νέους δρόμους. Για αυτό το λόγο της αρέσουν τα ταξίδια και οι απολαύσεις της ζωής.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN