• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Πεινασμένος στη Σύρο αναζητά..

Maria mavrokou
Бары и beach бары, Вкусная еда
0
Your rating: None

Το να φάει κανείς στη Σύρο είναι εύκολη υπόθεση..

Πολλές ταβέρνες παντού. Υπάρχει μια πιάτσα ταβερνών κοντά στην πλατεία Μιαούλη που προσφέρει παραδοσιακές μαγειρευτές γεύσεις. Παρόλο που μπορεί σε αυτή την πιάτσα να βρεις μέρη που αξίζουν την προσοχή σου (όπως η ταβέρνα Το Πέτρινο) υπάρχουν και μεζεδοπωλεία με θέα τη θάλασσα, στην οδό Πέτρου Ράλλη, όπως το ΠΟΡΤΟ και το Περί.. Τίνος.

Εάν δεν έχεις όρεξη να ξοδέψεις και να συναναστραφείς με κόσμο, υπάρχουν οινομαγειρεία που προσφέρουν ικανοποιητική μερίδα φαγητού για είτε 5 ευρώ (ο Φαγητούλης) είτε με 7 (από Το Καστρί).

Βραδάκι, μία εναλλακτική είναι μια βόλτα στην Άνω Σύρο κατα τις 9 το βράδυ, στον Ξανθομάλλη, που αν αντέχεις να ανέβεις όλο το σκαλί, κερδίζεις ταξίδι πίσω στο χρόνο, με ρεμπέτικη ζωντανή μουσική, μεζέδες ότι έχει, στο κάθε τραπέζι κάνουλα συνδεδεμένη με το Διονυσιακό ντόπιο κοκκινάκι και όποιος δε θέλει, παίζει μπύρα φιξ, κρασί λευκό και τσίπουρο.

View Syros best tavernas in a larger map

SHARE IT: 

About the Author

Maria mavrokou

Μανιακή πότης τσαγιού και ματζουνο-ελιξίρ, δημιουργική συγγραφέας, πωρωμένη φωτογράφος, εκ γενετής καλλιτέχνης και αμπελο-φιλόσοφος. Χομπυ: Να ταξιδεύει ινκόγκνιτο, να χορεύει ξυπόλητη, να μαγειρεύει με μπαχαρικά, να κάνει σέρφ σε φρέσκια χιονο-πούδρα, να τραγουδάει στο ντους. Ενδιαφέροντα: ανάγνωση και μελέτη βιβλίων, άρθρων, φρη πρές, συστατικών τροφίμων και καθαριστικών, οτιδήποτε βρεθεί στο οπτικό πεδίο..

* Γιατί πρέπει όλα να έχουν έναν ορισμό; Γιατί η κοινωνία επιμένει στις ταμπέλες; Γιατί ολοι εμείς οι άνθρωποι δεν μπορούμε να αποφασίσουμε για ποιό λόγο αξίζει να ζεις και οτι το μίσος και ο φόβος δεν έχουν θέση στην κοινωνία; Και γιατί αυτός ο καναπές μου μιλάει;

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN