• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Γίνε ντέφι και έλα στο κέφι, στο Μπαλκονάτο στην Αθήνα.

Nensi Vigani
Бары и beach бары
0
Your rating: None

Ένα απο τα ωραιότερα μέρη για να γίνεις ντέφι. Το Μπαλκονάτο τσιπουράδικο..

Λίγο πρόστυχο το όνομα, αλλά καμία σχέση με αυτό που αντιπροσωπεύει. Το τσιπουράδικο που αγαπούν όλοι οι Ζωγραφιώτες και όλοι όσοι βρεθούν κάποια στιγμή απο τα μέρη μας.

Με χαρακτηριστική διακόσμηση και ένα μπαλκόνι πο έχει περίοπτη θέση στο εσωτερικό του, κερδίζει τους περίεργους και τους λάτρεις του παραδοσιακού.

Και τώρα τα ποτά: Μα τι άλλο θα μπορούσες να απολαύσεις σε ένα τέτοιο καφενείο εκτός απο ρακί, ρακόμελα, τσίπουρα, ούζα, κρασιά και μπύρες, πάντα συνοδευόμενα απο το ανάλογο μεζεδάκι.

Βέβαι αυτό δεν σημαίνει οτι στις 10 το πρωί δεν μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου.

Επισκεφθείτε το και θα με θυμηθείτε.

Το Tips για αυτό το μέρος: Απο τις 15:00 μέχρι τις 18:00 για κάθε ποτό που παραγγέλνεις σου έρχεται το επόμενο κερασμένο απο το μαγαζί.

Τελείως ντέφι.

SHARE IT: 

About the Author

Nensi Vigani

Γενήθηκα στην Αλβανία, αλλά τα τελευταία 14 χρόνια μένω στην Ελλάδα. Αγαπώ την μουσική και την φωτογραφία γιατί πιστεύω οτι με αυτά μπορείς να εκφράσεις οτιδήποτε καλό ή κακό. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να θυμάσαι κάθε στιγμή της ζωής σου γιατί κάθε στιγμή αξίζει να την θυμάσαι. Ένα απο τα μεγαλύτερα μου όνειρα είναι να επισκεπτώ το Rio De Janeiro! Ο λόγος, φυσικά η μουσική, οι άνθρωποι, ο χορός και η μοναδική ομορφιά της πόλης.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN