• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Πράσινα όνειρα στο Piu Verde, Παπάγου, Αθήνα

Nensi Vigani
Бары и beach бары, Вкусная еда
0
Your rating: None

Εκεί που λες οτι κάθε γωνία της Αθήνας σου δίνει την αίσθηση της μουντής πόλης, έρχεται και σε εκπλήσει με τις απίστευτα καλά κρυμμένες ομορφιές της.

Περίεργη πόλη η Αθήνα. Νομίζεις οτι ποτέ δεν θα προσαρμοστείς στο γρήγορο ρυθμό της αλλά πάντα βρίσκει τον τρόπο της να σε κερδίζει. Κάπως έτσι λοιπόν μετά απο αρκετά χρόνια ήσυχης ζωής, επέστρεψα στο ρυθμό της πόλης που σαν έφηβη λάτρεψα. Έχοντας γυρίσει, κάθε άκρη της Αθήνας ήταν μια έκπληξη για μένα. Την εκτίμησα για αυτά που προσφέρει στους ανθρώπους κάθε γενειάς.

Σε ένα μέρος βρήκα την ησυχία που έχασα όταν γύρισα πίσω. Τοποθεσία Παπάγου, μέσα σε δέντρα και πράσινο, ένα ονειρικό μέρος ξεφυστρώνει και αυτοαποκαλείται Piu Verde «Πιο Πρασινο». Όνομα και πράγμα.

Ένα καφέ μπαρ για όλες τις ώρες, όλες τις ηλικίες και όλα τα events.

Η είσοδος της φυσικά, θυμίζει κήπο. Τραπέζια κάτω απο τα δέντρα, μια τεχνιτή λίμνη με πάπιες, μουσική που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ώρες, κόσμος κάθε ηλικίας και κάτι που λείπει απο την Αθήνα: ο καθαρός αέρας.

Το εσωτερικό του χωρίζεται απο το υπόλοιπο τοπίο με τεράστιες τζαμαρίες. Ευχάριστο περιβάλλον, χαλαρή διακόσμηση η οποία ταιριάζει με το έξω τοπίο.

Το βράδυ η μουσική είναι απολαυστικότατη, με βραδιές λάτιν-έκπληξη και πάρτυ κυρίως τα Σαββατοκύριακα.

Για μένα είναι το μέρος που τα διαθέτει όλα. Κάθε μέρα έχει και κάτι νέο να σου προσφέρει.

Αν βρεθείτε στην Αθήνα, κάντε μια βόλτα προς του Παπάγου. Μπορεί τελικά να βρείτε και εσείς το επόμενο στέκι σας εκεί.

SHARE IT: 

About the Author

Nensi Vigani

Γενήθηκα στην Αλβανία, αλλά τα τελευταία 14 χρόνια μένω στην Ελλάδα. Αγαπώ την μουσική και την φωτογραφία γιατί πιστεύω οτι με αυτά μπορείς να εκφράσεις οτιδήποτε καλό ή κακό. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να θυμάσαι κάθε στιγμή της ζωής σου γιατί κάθε στιγμή αξίζει να την θυμάσαι. Ένα απο τα μεγαλύτερα μου όνειρα είναι να επισκεπτώ το Rio De Janeiro! Ο λόγος, φυσικά η μουσική, οι άνθρωποι, ο χορός και η μοναδική ομορφιά της πόλης.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN