• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Rock café Architecture στην Αθήνα.

Nensi Vigani
Бары и beach бары
0
Your rating: None

Αρχιτεκτονική ή αλλιώς Rockcafé Architecture, ένα απο τα πιο ωραία καφέ στην αρχή της Ούλωφ Πάλμε, το οποίο μπορεί να σε κάνει να μείνεις όλη μέρα εκεί και να μην βαρεθείς ούτε στιγμή.

Πως γίνεται αυτό; Είναι πολύ εύκολο.

Είναι το καφέ χαμαιλέοντας. Μπαίνεις μέσα και νομίζεις οτι είσαι στους δρόμους του παλιού Λονδίνου καθώς η διακόσμηση περιλαμβάνει πόρτες μαγαζιών, ταμπέλες και μπαλκόνια.

Έχει δύο χώρους για αυτούς που θέλουν απλά να πιούν καφέ και για αυτούς που ψάχνονται για μπύρες και κοκτέιλ. Θεική ιδέα!!!

Τα Παρασκευοσάββατα μεταμορφώνεται σε live stage για όσους αγαπούν τους ήχος της rock αλλά και πάλι αυτές τις μέρες που έχει live μπορείς απλά να απολαύσεις διαφορετική μουσική στην άλλη πλευρά του μαγαζιού.

Τι άλλο μπορείς να ζητήσεις απο ένα τέτοιο χώρο; Εγώ πάντως τίποτα παραπάνω!!

Για τους φίλους του Alternatrips που αγαπούν τα tips: Κάνουν πολύ ωραίο ελληνικό καφέ (στη χόβολη παρακαλώ) και έχουν και ποικιλία απο μπύρες και ποτά!

SHARE IT: 

About the Author

Nensi Vigani

Γενήθηκα στην Αλβανία, αλλά τα τελευταία 14 χρόνια μένω στην Ελλάδα. Αγαπώ την μουσική και την φωτογραφία γιατί πιστεύω οτι με αυτά μπορείς να εκφράσεις οτιδήποτε καλό ή κακό. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να θυμάσαι κάθε στιγμή της ζωής σου γιατί κάθε στιγμή αξίζει να την θυμάσαι. Ένα απο τα μεγαλύτερα μου όνειρα είναι να επισκεπτώ το Rio De Janeiro! Ο λόγος, φυσικά η μουσική, οι άνθρωποι, ο χορός και η μοναδική ομορφιά της πόλης.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN