• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Mind The Cup στην Αθήνα.

Tareq
Бары и beach бары
0
Your rating: None

Ζώντας τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, ανακάλυψα σιγά σιγά τις ομορφιές της  και τις κρυφές γωνιές της.

Πάντα χρειάζεται λίγο ποδαρόδρομος για να χαρτογραφήσεις ενα μέρος μεσα στο κεφάλι σου.

Λόγω της «μουσικης» μου  ιδιότητας κατάφερα να παίζω ως DJ σε πολλά μαγαζια της πόλης.

Τον τελευτάιο όμως χρόνο, βρέθηκα συμπτωματικά να παίζω σε ένα μαγαζί στον πεζόδρομο της οδού Βεάκη, στο Περιστέρι, σε ενα πολύ φιλικό και ζεστό μαγαζί, το “Mind the Cup”.

Μόλις πάτησα το ποδι μου εκεί μου έκανε κλικ.

Αυτό που με κέρδισε  πρώτα ηταν η εικόνα ενος πολυ ωραίου αισθητικά χώρου, απο τσιμέντο και ξύλο, συνδεδεμενη με την μυρωδια του καφέ που κόβεται και ψήνεται εκείνη την  στιγμή.

Απίστευτες γεύσεις καφέ από κορυφαίους baristas του είδους.

Το βράδυ  ο χωρος μετατρέπεται σε κοκτεϊλαδικο, με μουσικές από γνωστούς DJs της αθήνας, σε όλο το εύρος της House, σε κανουν να νιώθεις οτι βρίσκεσαι σε ένα μικρο πριβέ πάρτυ.

Πρέπει να σου πω, πως το σημαντικότερο απο όλα είναι ότι το προσωπικο που βρίσκεται εκει μέσα, από την λάντζα μέχρι και το τελευταίο αφεντικό, είναι τα πιο χαμογελαστα και καλοκαρδα άτομα που μπορεις να συναντησεις σε εναν χωρο.

Είναι φίλοι σου και το μαγαζί καταλήγει στέκι σου χωρίς να το καταλάβεις.

Εχω περάσει από τα πιο όμορφα βράδια εκεί μέσα.

SHARE IT: 

About the Author

Tareq

Ο TAREQ, συστήθηκε στο κοινό με την πρώτη σόλο δουλειά του "Cocoon", η οποία πήρε πολυ καλές κριτικές απο κοινό και δημοσιογράφους, στην Ελλάδα αλλα και το εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με πολλά αξιόλογα ονόματα της ελληνικής αλλα και διεθνούς δισκογραφίας και αυτήν την στιγμή θεωρείται από τα πιο ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής electronica.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN