• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Για όλα φταίει το..."ντεκόρ" στο καφέ “Panda” Θεσσαλονίκη.

Ioannis Vryzas
Бары и beach бары
0
Your rating: None

Περπατούσα σε εναν πολύβουο δρόμο της θεσσαλονίκης, στην οδό Δελφών, ώσπου μια χρωματική παραφωνία μου κέντρισε την προσοχή, πολύ κόκκινο μέσα στο γκρι.

Ήταν στον αριθμό 72. της οδού που σταμάτησα και έμεινα να χαζεύω.

Πόσο μου άρεσε αυτή η κατακόκκινη βιτρίνα που μέσα της έβλεπα ενα σκηνικό σαν απο θεατρική παράσταση του μεσοπολέμου.

Αποφάσισα πως είχα υποχρεώση να εμπειριωθώ αυτόν τον χώρο και έτσι σταμάτησα για τον παραδοσιακό Καφέ της Θεσσαλόνικης.

Το μαγαζί λεγόταν Panda cafe και σίγουρα αποτελεί τον πιο θεατρικό χώρο που μπορεί κάποιος να πιεί ένα ρόφημα. Παρατήρησα τον χώρο για ώρα και κάθε λεπτομέρεια απλά μου άρεσε. Από το ποτήρι που μου σέρβιραν τον καφέ μέχρι το ταβάνι που το στόλιζε μια κούκλα χτενισμένη και ντυμένη με ματα-χάρικη περιβολή.

Ο χώρος λειτουργείται απο τους ιδιοκτήτες του που όπως έμαθα εχουν εμπειρία στο σανίδι, εξού και ο χώρος, ο οποίος φτιάχτηκε με πολύ προσωπική δουλειά. Για αυτό άλλωστε είναι τόσο μοναδικός.

Το μαγαζί ενδείκνυται για χαλαρούς καφέδες αλλα και για ποτάκια, μέχρι να σε καλέσουν τα after της πόλης. Όλα αυτά βέβαια αν βρείτε να κάτσετε καθώς αυτός ο μοναδικός χώρος είναι μόνιμα γεμάτος απο θαυμαστές του στυλ.

SHARE IT: 

About the Author

Ioannis Vryzas

Στον Ιωάννη αρέσει να οραματίζεται. Του αρέσει να παίζει με νέες ιδέες και καινοτόμες λογικές. Έχει φτιάξει την Allegria - Discover Fun i Business (www.allegria.gr), μια επιχείρηση αφιερωμένη στην κατασκευή ιστοσελίδων και τον σχεδιασμό. 

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN