• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Μια νύχτα στο Street Cafe (Λιμενάρια, Θάσος)

Athina Ioannidou
Бары и beach бары
0
Your rating: None

Σούπερ μπαροβιοκατασταση.

To Street Café ιδρύθηκε το 1998 σ’ένα διατηρητέο κτήριο του 19ου αιώνα στα Λιμενάρια της Θάσου και βρίσκεται σε ένα πολύ συμπαθητικό στενό σοκάκι, ακριβώς πίσω απο τον δρόμο του λιμανιού.

Η Άρτεμης είναι η ιδιοκτήτρια και η εμπνευσμένη της υπόθεσης, αφού το βλέπεις το μπαρ έχει προσεχθεί μέσα, έξω, αριστερά, δεξιά. Οι φωτογραφίες τα λένε όλα!

Τα κοκτειλ ήταν μπαμπάτσικα, μεζεδάκια και ωραίες funky, jazz, soul και chill out μουσικές, για cool και groovy τυπους. Οι υπόλοιποι να περάσουν έξω παρακαλώ!

Τα λόγια είνα περιττά, να πάτε, γιατί είναι το καλύτερο μπαρ στην νότια πλευρά του νησιού.

SHARE IT: 

About the Author

Athina Ioannidou

“Δεν έχω πάει παντού, αλλά είναι στην λίστα μου.” –  είναι το βασικό μου Μότο, κλεμμένο απο την Susan Sontag.Ιδανικό ταξίδι για μένα δεν υπάρχει, όλα τα ταξίδια είναι ιδανικά από μόνα τους. Το ταξίδι γενικά μέσα στο μυαλό μου είναι ένα ιδανικό. Είναι για μένα ο σκοπός, είτε είναι με το νου, είτε μέσα από εικόνες, είτε από εμπειρίες άλλων, από ντοκιμαντέρ, είτε γίνεται μέσα από βιβλία. Όποιο μεταφορικό μέσο και να πάρω το ταξίδι είναι αυτό που μου δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβάνομαι τον κόσμο. Αυτή η εμπειρία με βοηθάει να αναγνωρίζω το δικό μου σημείο σε αυτό το κόσμο.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN