• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Το Τσεπέλοβο και γιατί το αγάπησα.

Filio Pitsounaki
Достопримечательности
0
Your rating: None

Τόσα όμορφα μέρη που επισκεφτήκαμε και τόσες όμορφες εμπειρίες  που αποκομίσαμε  που πραγματικά είναι  πολύ δύσκολη η επιλογή.

Mπορώ να αναφέρω για ώρες, το πέτρινο δάσος, το φαράγγι του Βίκου, τα άπειρα τοξωτά γεφύρια που συναντήσαμε στο δρόμο καθώς και τα χωριά που το ένα συναγωνίζεται σε ομορφιά το άλλο.

Αυτό όμως στο οποίο θα αναφερθώ ιδιαίτερα ως τρίτο μέρος που επισκεφτήκαμε και μας άρεσε πάρα πολύ είναι το Τσεπέλοβο. Ένα χωριό που το αγάπησα με την πρώτη ματιά. Έτυχε εκείνη τη μέρα να στολίζουν και την κεντρική πλατεία για τα Χριστούγεννα και ήταν ένα όνειρο.

Η εκκλησία του 18ου αιώνα, από αγιογράφους της περιοχής , ξακουστοί στην εποχή τους. Οι φιλόξενοι κάτοικοι που μας καλοδέχτηκαν, τα όμορφα μαγαζάκια για καφεδάκι. Ένας πολύ όμορφος πράγματι τόπος που επίσης θα ήθελα οπωσδήποτε να επισκεφτώ ξανά.

Η σκέψη μου όταν πάτησα το πόδι μου στο χωριό είναι ότι θα ήθελα να περάσω ένα Πάσχα εκεί. Να κάνεις Ανάσταση στην κεντρική πλατεία, με τον κόσμο και τη φύση γύρω να έχει ξυπνήσει από τον χειμερινό του λήθαργο.

Πολύ πολύ όμορφο!

SHARE IT: 

About the Author

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN