• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Μαργαρίτες στους Κήπους: Και καφέ και φαγητό στα Ζαγοροχώρια.

Ioanna Serafimidou
Бары и beach бары, Вкусная еда
0
Your rating: None

Οι Μαργαρίτες είναι πάνω στον κεντρικό δρόμο των Κήπων, ένα μαγαζί που σου τραβάει σίγουρα το βλέμμα καθώς συνδυάζει έναν χαρακτήρα παραδοσιακό και μοντέρνο, με πολλά floral και ρομαντικά στοιχεία, που το κάνουν να διαφέρει από τα εστιατόρια και καφέ της περιοχής.

Διαβάζοντας το μενού έχεις την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο εστιατόριο, παρόλα αυτά δεν είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το φαγητό του. Καθίσαμε ένα απόγευμα στον υπέροχο κήπο του, που διαθέτει στην πίσω πλευρά, και απολαύσαμε έναν καφέ ελληνικό και μια μπύρα.

Είχε πολύ ευγενική εξυπηρέτηση και προσεκτικά επιλεγμένη μουσική. Μας άρεσε πολύ!

Alternatrips: Εάν επισκεφθείτε τις Μαργαρίτες και δοκιμάσετε το φαγητό τους, στείλτε μας ένα σχόλιο απο κάτω με τις εντυπώσεις σας!

SHARE IT: 

About the Author

Ioanna Serafimidou

Η Ιωάννα Σεραφειμίδου δυσκολεύεται πάντα να αυτοπροσδιοριστεί. Θα ήθελε να είναι συγγραφέας ή δημοσιογράφος. Θα ήθελε να είναι και Παιδαγωγός. Σπούδασε όμως Τουριστικές Επιχειρήσεις. Και ανακάλυψε πόσο της αρέσουν τα ταξίδια! Είναι πια μαμά πλήρους απασχόλησης και περνάει το χρόνο της ανακαλύπτοντας ιδέες για δημιουργικό ελεύθερο χρόνο των γονιών με τα παιδιά. Αυτό έκανε και πριν γίνει μαμά. Δημιούργησε το 2009 τις «Πυγολαμπίδες στο κλουβί» (www.pigolampides.gr) - έναν οδηγό εκδηλώσεων και ελεύθερου χρόνου για τα παιδιά και την οικογένεια στη Θεσσαλονίκη. Αγαπάει τη Θεσσαλονίκη αν και θα ήθελε πολύ να μένει και σε μία πόλη της Ευρώπης, διαφορετική κάθε χρόνο! Περισσότερα: http://gr.linkedin.com/in/ioannaser

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN