• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Σύρος. Μποέμ Ντελ Μαρ Μπάρ

Maria mavrokou
Бары и beach бары
0
Your rating: None

Το μέρος για απόλυτο άραγμα είναι το Μποέμ. (Boheme del Mar). Το Boheme μαζεύει όλες τις ηλικίες και φυλές και είναι ένα πολύ-πολιτισμικό μπαράκι που λειτουργεί ως επικοινωνιακός κόμβος. Την διακόσμηση έχουν επιμεληθεί μυστήριοι καλλιτέχνες, φίλοι με τους ιδιοκτήτες του μπαρ, Σωτήρη και Φώντα. Τους ιδιοκτήτες θα τους βρείτε εκεί, οι οποίοι όντας σοφοί, μπορούν να σας δώσουν συμβουλές και οδηγίες, εαν τις αναζητήσετε. Εκτός από γνώσεις μπαρο-φιλοσοφίας έχουν και γούστο στη μουσική και για αυτό η μουσική είναι πολύ προσεγμένη, όπου κάθε βράδυ παίζει διαφορετικός Dj, άλλο είδος μουσικής, που όμως δεν ξεφέυγει απο την κουλτούρα των μποέμ ατόμων που το αποτελούν. Αναμφισβήτητα, είναι ένα μέρος με θετική ατμόσφαιρα. Το Μποεμάκι προσφέρει καφέ το πρωί (ανοίγει στις 10-11) και πιθανότατα να είστε εκεί μέχρι το μεσημέρι όπου αρχίζουν οι μπύρες με θέα την θάλασσα. Το βράδυ αρχίζει ο χορός και το ποτό.. η μουσική. Μέσα στο μαγαζί μπορείτε να ενημερωθείτε για οτιδήποτε πολιτιστικό, όπως φεστιβάλ, μπιτς πάρτυ, εκθέσεις τέχνης, παζάρια και ζωντανή μουσική. Θα το βρείτε στο τέλος της Πέτρου Ραλλη, δίπλα στη θάλασσα.

Η ιστορία του Boheme πάει πίσω τουλάχιστον 10 χρόνια καθώς έχει φιλοξενήσει πολλά αδέσποτα.. είτε μουσικούς είτε καλο-τεχνίτες, με εξαιρετικά ταλέντα και προσωπικότητες, που όλοι μαζεύονται υπο μία στέγη, έτοιμοι να εξομολογηθούν τις αμαρτίες τους, τα εγκλήματα τους.. με μία παγωμένη μπύρα στο χέρι. Το Boheme οργανώνει συναυλίες, φιλοξενεί εκθέσεις και στα 10α γενέθλιά του διοργάνωσε ένα 3ημερο φεστιβάλ (το αξέχαστο "10 χρόνια καμμένες λάμπες"), όπου έγιναν συναυλίες, παραστάσεις, ζογκλέρ, εμφανίστηκαν άτομα απο όλα τα μέρη του κόσμου και έγινε ένας ωραίος χαμός.

SHARE IT: 

About the Author

Maria mavrokou

Μανιακή πότης τσαγιού και ματζουνο-ελιξίρ, δημιουργική συγγραφέας, πωρωμένη φωτογράφος, εκ γενετής καλλιτέχνης και αμπελο-φιλόσοφος. Χομπυ: Να ταξιδεύει ινκόγκνιτο, να χορεύει ξυπόλητη, να μαγειρεύει με μπαχαρικά, να κάνει σέρφ σε φρέσκια χιονο-πούδρα, να τραγουδάει στο ντους. Ενδιαφέροντα: ανάγνωση και μελέτη βιβλίων, άρθρων, φρη πρές, συστατικών τροφίμων και καθαριστικών, οτιδήποτε βρεθεί στο οπτικό πεδίο..

* Γιατί πρέπει όλα να έχουν έναν ορισμό; Γιατί η κοινωνία επιμένει στις ταμπέλες; Γιατί ολοι εμείς οι άνθρωποι δεν μπορούμε να αποφασίσουμε για ποιό λόγο αξίζει να ζεις και οτι το μίσος και ο φόβος δεν έχουν θέση στην κοινωνία; Και γιατί αυτός ο καναπές μου μιλάει;

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN