• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Η παραλία Καντούνι στην Κάλυμνο

Kalymnos adventure
Райские пляжи
0
Your rating: None

Το Καντούνι δεν είναι απλώς το αγαπημένο μου μέρος στην Κάλυμνο, είναι το μέρος που ολόκληρες γενιές Καλύμνιων όπως και εγώ έζησαν τα πιο ξέγνοιαστα και τα πιο όμορφα χρόνια τους παίζοντας με τα κύματα η απλώς κοιτάζοντας το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα.

Τα κλαμπάκια της περιοχής εδώ  και χρόνια είναι το μέρος που συναντιόμαστε όλοι για να ζήσουμε μια βραδιά που δεν θα είναι ποτέ ίδια με οποιαδήποτε προηγούμενη. Το μέρος υπόσχεται πολλά.....

Η αμμουδερή  παραλία Καντούνι βρίσκεται 5χμ. Βορειοδυτικά της Πόθιας και σε απόσταση αναπνοής από τον Πάνορμο. Είναι η αγαπημένη ακρογιαλιά των ντόπιων και το καλοκαίρι συγκεντρώνει πλήθος κόσμου και κυρίως νέους.

Δίπλα στο Καντούνι υπάρχει η παραλία Λινάρια.

Οι δυο παραλίες χωρίζονται από ένα μεγάλο βράχο και σύμφωνα με την παράδοση στην παραλία Καντούνι έκαναν μπάνιο μόνο γυναίκες, ενώ στα Λινάρια μόνο άντρες . Κάτι που φυσικά δεν ισχύει σήμερα.

Tip: Πάνω από την παραλία του Καντουνιού υψώνεται η Μονή του Σταυρού. Γύρω από την παραλία ενοικιάζονται δωμάτια και λειτουργούν ταβέρνες. Στη ευρύτερη περιοχή του Πανόρμου θα βρείς ακόμη περισσότερες προτάσεις για τη διαμονή σου και για καλό φαγητό.

SHARE IT: 

About the Author

Kalymnos adventure

Η Κάλυμνος προσφέρει δυο ειδών διακοπών - Οργανωμένες και Άνετες διακοπές - σχεδιασμένες έτσι ώστε να ικανοποιούν τα γούστα σας, την ηλικία και τα χρήματα σας. Τα Οργανωμένα Προγράμματα μας προσφέρουν ένα μείγμα δραστηριοτήτων και ξεκούρασης, ενώ τα Άνετα Προγράμματα μας προσφέρουν χαλαρές διακοπές χωρίς δραστηριότητες. Τα προγράμματα μας μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Προσφέρουμε Αναρρίχηση, Καταδύσεις, Αναβάσεις, Ανακάλυψη Σπηλιών, Ταξίδια με πλοίο κ.α.  http://www.kalymnosadventure.com

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN