• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Φαγητό παραδοσιακό, απλό, δωρικό και κυκλαδίτικο στην Μύκονο.

Despina Oikonomopoulou
Вкусная еда
0
Your rating: None

Όπως όλοι γνωρίζετε η Μύκονος είναι ένα νησί κοσμοπολίτικο, χιλλιοφορεμένο, γεμάτο τηλελαγνία και υπερεκτιμημένο.

Αυτό που πολλοί απο εσάς δεν γνωρίζετε είναι οτι πέρα απο τη βλαχοκιτς αυτοπροβολή και την δήθεν καλή κοινωνία που απλώνεται με τα μπικίνι της στις πνιγμένες απο κακόγουστες ξαπλώστες και υπάρξεις παραλίες, υπάρχουν απλοί άνθρωποι και πολύτιμα μέρη, μοναδικής ομορφιάς, γεμάτα ξεχωριστή ησυχία στο νησί. Για αυτά θα μιλήσουμε σήμερα μακριά απο τα ενοχλητικά βλέματα των παπαράτσι.

Για φαγητό υπάρχει ένα πανέμορφο και πάρα πολύ απλό ταβερνάκι, με όλα τα γνωστά καλοκαιρινά εδέσματα και εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Βρίσκεται στη Μεγάλη άμμο και λέγεται Joanna's Nikos Place.

Θα το δεις μόλις βγείς απο την πόλη, στο δρόμο για Όρνο. Είναι πάνω στο δρόμο και την ίδια στιγμή δίπλα στη παραλία. Ανάμεσα στα πηρούνια που πάλονται στα πιάτα, ακούς τα κύμματα να σε καλούν για το επόμενο σ'αγαπώ.

Το σκηνικό στο ταβερνάκι είναι σχετικά Τσαρουχικό, χάρη στα φωτάκια που ο κυρ Χρήστος, ο παλιός ιδιοκτήτης, είχε βάλει διακοσμώντας τον χώρο. Το ταβερνάκι αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο, καθώς προσφέρει μια ακαταμάχητη ησυχία σε ένα φαινομενικά πολύβουο νησί.

Εκεί θα βρείτε τα μυστικά του νησιού μέσα απο τις ιστορίες της Joanna και του Νίκου.

SHARE IT: 

About the Author

Despina Oikonom...

Η Δέσποινα είναι κινηματογραφίστρια και μοντέρ. Τα πρώτα 13 χρόνια της ζωής της τα πέρασε στην Μύκονο, απο όπου καταγόταν ο νονός της. Τώρα μπορεί να γράψει για αυτή χωρίς φόβο και πάθος. Ρίξτε μια ματία στην δουλειά της: https://vimeo.com/depilou

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN