• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Στο κρυμμένο κομμάτι του Ηράκλειου, Κρήτης

Athina Ioannidou
Достопримечательности
0
Your rating: None

Το Ηράκλειο είναι η μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης, με πολλούς κατοίκους, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, καφέ, ψηλά κτήρια, τουρίστες, τα οποία το κάνουν να φαίνεται πιο πολύ σαν πόλη παρά σαν τον ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό.

Παρ'ολα αυτά, όλοι μπορούμε να ανακαλύψουμε την ομορφιά σε κάθε μέρος και αυτός είναι και ο σκοπός αυτού του άρθρου. Να μοιραστεί μαζί σας μια όμορφη πλευρά του Ηρακλείου, που ανακαλύψαμε περπατώντας γύρω γύρω στην πόλη.

Στα δυτικά της πόλης, όχι πολύ μακριά απο το λιμάνι, θα βρείτε εαν το αναζητήσετε παραδοσιακές γειτονιές και σοκάκια της πόλης, τα οποία έχουν κρατήσει ένα πριν-την-ανάπτυξη χαρακτήρα και έχουν μια εξαιρετική ομορφιά.

Μικρά και μεγάλα σπιτι σε παραδοσιακό και αρχοντικό στυλ, με περίτεχνες πόρτες, παράθυρα και καγκελόπορτες, μικρά πλακόστρωτα δρομάκια με δέντρα και αγιοκλίματα, γατούλες και πουλάκια, και κάποιους κατοίκους να πίνουν το καφεδάκι τους στις μικροσκοπικές αλλά καταπράσινες αυλές τους.

Ακούγεται ωραίο ε; Ρίξε μια ματιά και στις φωτογραφίες για να καταλάβεις τι λέω.

Ιδανικό μέρος για εραστές της φωτογραφίας.

SHARE IT: 

About the Author

Athina Ioannidou

“Δεν έχω πάει παντού, αλλά είναι στην λίστα μου.” –  είναι το βασικό μου Μότο, κλεμμένο απο την Susan Sontag.Ιδανικό ταξίδι για μένα δεν υπάρχει, όλα τα ταξίδια είναι ιδανικά από μόνα τους. Το ταξίδι γενικά μέσα στο μυαλό μου είναι ένα ιδανικό. Είναι για μένα ο σκοπός, είτε είναι με το νου, είτε μέσα από εικόνες, είτε από εμπειρίες άλλων, από ντοκιμαντέρ, είτε γίνεται μέσα από βιβλία. Όποιο μεταφορικό μέσο και να πάρω το ταξίδι είναι αυτό που μου δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβάνομαι τον κόσμο. Αυτή η εμπειρία με βοηθάει να αναγνωρίζω το δικό μου σημείο σε αυτό το κόσμο.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN