• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Βουτιές και θέα από το Κάστρο της Σίφνου.

Athina Ioannidou
Райские пляжи, Развлечения
0
Your rating: None

Οοοοοοοο το Κάστρο, τι όμορφο μέρος που είναι! Εμένα με εντυπωσίασε πιο πολύ απο όλα τα άλλα μέρη της Σίφνου και απόλαυσα μοναδικές βουτιές, στιγμές και λιχουδιές μαζί με την παρέα μου. Καταρχάς είναι φοβερό μέρος για φωτογραφία και αν οι φίλοι σας βουτάνε απο βραχια και κάνουν κόλπα (όπως οι δικοί μου τότε), ετοιμαστείτε για φωτογραφίες φωτιά!

Φτάνοντας στον οικισμό Κάστρο, ο οποίος ήταν η πρωτεύουσα του νησιού στα αρχαία και μεσαιωνικά χρόνια, κατηφόρισε μέσα στα λευκά στενά του χωριού και ρώτησε να σου πουν προς τα που είναι το Εκκλησάκι των 7 μαρτύρων. Ετοιμάσου να κατηφορίσεις πολλά σκαλάκια και να πει πολλά -αααααα- για την υπέροχη θέα που θα συναντήσεις.

Εμείς πάντως απλώσαμε τις κορμάρες μας στα πλατιά βράχια κάτω απο το Εκκλησάκι των επταμαρτύρων και βουτούσαμε στα δροσερά νερά του Αιγαίου όλη την ημέρα, μέχρι ο ήλιος να παίρνει να δύει. Φυσικά και είχε και άλλο κόσμο, αλλά όχι πολύ. Μόνο απο αυτούς τους εραστές των βράχων και των βουτιών.

Φεύγοντας απο το Κάστρο, προτείνω να σταματήσετε για φαγητό στο κολπάκι το Γυαλού ή αλλιώς Σεράλια και να φάτε εξαιρετικές λιχουδιές στο εστιατόριο "Βατράχια". Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ.

Φωτογραφίες από τον: Matao Oka 

SHARE IT: 

About the Author

Athina Ioannidou

“Δεν έχω πάει παντού, αλλά είναι στην λίστα μου.” –  είναι το βασικό μου Μότο, κλεμμένο απο την Susan Sontag.Ιδανικό ταξίδι για μένα δεν υπάρχει, όλα τα ταξίδια είναι ιδανικά από μόνα τους. Το ταξίδι γενικά μέσα στο μυαλό μου είναι ένα ιδανικό. Είναι για μένα ο σκοπός, είτε είναι με το νου, είτε μέσα από εικόνες, είτε από εμπειρίες άλλων, από ντοκιμαντέρ, είτε γίνεται μέσα από βιβλία. Όποιο μεταφορικό μέσο και να πάρω το ταξίδι είναι αυτό που μου δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβάνομαι τον κόσμο. Αυτή η εμπειρία με βοηθάει να αναγνωρίζω το δικό μου σημείο σε αυτό το κόσμο.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN