• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Η Ψαροταβέρνα "Λιμάνι" στα Λιμενάρια Θασσου

Athina Ioannidou
Вкусная еда
0
Your rating: None

Μιλάμε για ταβέρνα με τα ούλα της.

Εμείς πήγαμε συστημένες, ζητήσαμε τον κύριο Αργυρόπουλο, ο οποίος είναι και ο υπέυθυνος της ταβέρνας και μας έβαλε να καθήσουμε δίπλα στην ρεμπέτικη κομπανία που έπαιζε μουσική εκείνο το βράδυ. Καλύτερα δεν θα μπορούσε να ήταν!

Είχε πολλούς και διάφορους μεζέδες και ψαράκια, αλλά εμείς προτιμήσαμε μια παραδοσιακή ψαρόσουπα για να γλυκάνουμε τον στόμαχο και διάφορα μεζεδάκια, μύδια αχνιστά, σαρδέλα γούνα, γαύρο μαριναρισμένο με ξύδι και σκορδάκι και τσίπουρο δικό τους. Πολύ τσίπουρο.

Το χαπενινγκ της βραδυάς ήταν η καταρακτώδης βροχή που ξεκίνησε κατα τις 11 το βράδυ και ξέπληνε όλο το χωριό απο την κάψα της ημέρας. Εκεί να δεις τι έγινε! Μαζευτε όλο το μαγαζί κάτω απο το σκέπαστρο και όλοι οι πελάτες κάθησαν ανάμεικτα σε 10 τραπέζια όλο και όλο. Στην μέση είχαμε τους οργανοπαίκτες και ενωθήκαμε όλοι μαζί τραγουδώντας για να νικήσουμε την δύναμη της βροχής!

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί τους πριν κάνετε κάποια κράτηση ή να ζητήσετε να σας ετοιμάσουν κάποιο σπέσιαλ είδος ψαριού, τηλεφωνήστε στο 25930 52790 και ζητήστε τον κ. Αργυρόπουλο.

SHARE IT: 

About the Author

Athina Ioannidou

“Δεν έχω πάει παντού, αλλά είναι στην λίστα μου.” –  είναι το βασικό μου Μότο, κλεμμένο απο την Susan Sontag.Ιδανικό ταξίδι για μένα δεν υπάρχει, όλα τα ταξίδια είναι ιδανικά από μόνα τους. Το ταξίδι γενικά μέσα στο μυαλό μου είναι ένα ιδανικό. Είναι για μένα ο σκοπός, είτε είναι με το νου, είτε μέσα από εικόνες, είτε από εμπειρίες άλλων, από ντοκιμαντέρ, είτε γίνεται μέσα από βιβλία. Όποιο μεταφορικό μέσο και να πάρω το ταξίδι είναι αυτό που μου δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβάνομαι τον κόσμο. Αυτή η εμπειρία με βοηθάει να αναγνωρίζω το δικό μου σημείο σε αυτό το κόσμο.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN