• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Ανώι - Ένα ξεχωριστό εστιατόριο με λιχουδιές στο Ελατοχώρι.

Peny P
Вкусная еда
0
Your rating: None

Αν καθώς κάνετε την απογευματινή σας βόλτα στο γραφικό Παλιό Ελατοχώρι ψάχνοντας κάποια ταβέρνα για να ξελογιάσετε την πείνα σας, θα τραβηξει σιγουρα την προσοχή σας το Ανώι.

Μια ταβέρνα όπου δεσπόζει διακριτικά στην άκρη του κεντρικού δρόμου και περιμένει να τρατάρει τους κουρασμένους ταξιδιώτες όλων των λογιών τα φαγητά.

Μόλις ανοίξετε την πόρτα και ανεβείτε τα σκαλάκια που θα δείτε μπροστά σας θα αντικρύσετε στην κορυφή τους έναν πολύ ζεστό χώρο, αλλά αυτό που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας είναι το επιβλητικό του τζάκι, που είναι αναμμένο όλες τις κρύες μέρες του χειμώνα και ζεσταίνει όλο το μαγαζί!

Διακοσμημένο σε μινιμαλιστικούς τόνους, το Ανώι είναι μία διαφορετική ταβέρνα από τις υπόλοιπες και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα όσον αφορά το φαγητό από τις πιο παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού!

Όταν έρθει το μενού θα χορτάσετε μόνο από τη ματιά που θα ρίξετε: Της ώρας, σούβλες, σαλάτες της εποχής, ορεκτικά και από ποτό ότι τραβάει η όρεξή σας!

Αξίζει να επισκεφτείτε το Ανώι για την αύρα του μαγαζιού, το νόστιμο και καλομαγειρεμένο φαγητό του, αλλά και για την καλή εξυπηρέτηση που προσφέρει σε όσους έχουν την τύχη να το ανακαλύψουν και να το επιλέξουν!

Photos by Elatohori.com

SHARE IT: 

About the Author

Peny P

Είμαι η Πένυ απ' το πολύ (μα πολύ όμως) ορεινό Ελατοχώρι! Αγαπώ τον τόπο μου, ο οποίος αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο με τα χρόνια, πράγμα λογικό αν σκεφτείς ότι έχει απίστευτη ομορφιά σε συνδυασμό με ένα αξιόλογο χιονοδρομικό κέντρο. Γι' αυτό το λόγο, αποφάσισα να γράψω μερικά άρθρα με μαγαζιά, ξενοδοχεία και αξιοθέατα που προτιμώ και θεωρώ πως αξίζει να επισκεφτεί κάποιος που δεν είναι από εδώ! Enjoy, λοιπόν!!

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN