• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Χιόνια, ski και chalet στο Χιονοδρομικό Ελατοχωρίου.

Peny P
Развлечения
0
Your rating: None

Ένα μικρό και σχετικά καινούργιο χιονοδρομικό κέντρο στην καρδιά των Πιερίων Ορών. Βρίσκεται περίπου 35 χλμ μακριά από την Κατερίνη και είναι εύκολο να φτάσετε εδώ καθώς οι υπεύθυνοι έχουν μεριμνήσει για την τοποθέτηση πινακίδων σε αρκετά σημεία.

Μόλις φτάσετε, θα δείτε τους κυρίους που βοηθούν στο πάρκινγκ και μετά μπορείτε να διαλέξετε σε ποιο από τα 2 σαλέ θα καθίσετε να απολαύσετε τον καφέ σας. Αν θέλετε μεγαλύτερο υψόμετρο μη σκάτε, μπορείτε να ανεβείτε με το τελεφερίκ και να πιείτε έναν πιο χειμερινό καφέ στην κορυφή!

Οι τιμές είναι φυσιολογικές και κατεβασμένες σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, ενώ αν είστε δεινός σκιέρ μπορείτε να βγάλετε ετήσιες κάρτες που συμφέρουν περισσότερο, αλλά και να απολαύσετε ένα μεγάλο εύρος σε πίστες (οι πίστες ποικίλουν ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας που θέλετε).

Ακόμη, αν δεν έχετε δικό σας εξοπλισμό, μπορείτε να νοικιάσετε από μικρά μαγαζάκια που βρίσκονται τοποθετημένα πριν την είσοδο.

Με λίγα λόγια, είναι ένα ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο χιονοδρομικό, αρκεί να χιονίσει περισσότερο για να μπορέσετε να το εξερευνήσετε καλύτερα και να αποκτήσετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη όπως εμείς που το έχουμε μόλις 20’ μακριά από τα σπίτια μας!

SHARE IT: 

About the Author

Peny P

Είμαι η Πένυ απ' το πολύ (μα πολύ όμως) ορεινό Ελατοχώρι! Αγαπώ τον τόπο μου, ο οποίος αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο με τα χρόνια, πράγμα λογικό αν σκεφτείς ότι έχει απίστευτη ομορφιά σε συνδυασμό με ένα αξιόλογο χιονοδρομικό κέντρο. Γι' αυτό το λόγο, αποφάσισα να γράψω μερικά άρθρα με μαγαζιά, ξενοδοχεία και αξιοθέατα που προτιμώ και θεωρώ πως αξίζει να επισκεφτεί κάποιος που δεν είναι από εδώ! Enjoy, λοιπόν!!

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN