• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Απολαύστε μια ζεστή σοκολάτα στο "Bread and Chocolate" Χάνθη

Nensi Vigani
Μπαρ & Μπιτς Μπαρ
0
Your rating: None

Η  Ξάνθη είναι ένας από τους πιο ωραίους νομούς της Θράκης, με ιδιαίτερη ομορφιά και πολύ ωραία ζωή. Το στοιχειό που κάνει ξεχωριστό τον νομό αυτό είναι το κομμάτι της Παλιάς Πόλης οπού πλακόστρωτοι δρόμοι και τα ανηφορικά σοκάκια δίνουν την αίσθηση μιας άλλης εποχής.

Χωρίς να ξεφύγει από το κλασικό στυλ της Παλιάς Πόλης , το Καφέ Bar “Ψωμί και Σοκολάτα”  θεωρείται ένα από τα πιο ωραία μαγαζιά της περιοχής και αναμφίβολα αξίζει μια επίσκεψη, ειδικά την χειμερινή περίοδο. Πετρόχτιστο, στην γωνία της οδού Χασιρτζόγλου, το εσωτερικό του θυμίζει υπέροχο σαλέ. Το ζεστό περιβάλλον , τα γήινα χρώματα και η ξεχωριστή διακόσμηση, δημιουργούν ρουστίκ ατμόσφαιρα και σε παρακινούν να το επισκεφτείς ξανά και ξανά.

Εμπιστευθείτε το όνομα του και απολαύστε οπωσδήποτε μια ζεστή σοκολάτα συνοδευμένη με νοστιμότατα αρτοσκευάσματα!

SHARE IT: 

About the Author

Nensi Vigani

Γενήθηκα στην Αλβανία, αλλά τα τελευταία 14 χρόνια μένω στην Ελλάδα. Αγαπώ την μουσική και την φωτογραφία γιατί πιστεύω οτι με αυτά μπορείς να εκφράσεις οτιδήποτε καλό ή κακό. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να θυμάσαι κάθε στιγμή της ζωής σου γιατί κάθε στιγμή αξίζει να την θυμάσαι. Ένα απο τα μεγαλύτερα μου όνειρα είναι να επισκεπτώ το Rio De Janeiro! Ο λόγος, φυσικά η μουσική, οι άνθρωποι, ο χορός και η μοναδική ομορφιά της πόλης.

Μπες στη παρέα μας για να λαμβάνεις ταξιδιωτικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και προσφορές ξενοδοχείων στο mail σου.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN