• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Γκιόλα, μια φυσική λιμνοθάλασσα στη Θάσσο

Athina Ioannidou
Παραδεισένιες Παραλίες, Δραστηριότητες
0
Your rating: None

Η Γκιόλα είναι µια φυσική λιμνοθάλασσα,  λαξευµένη απο την θάλασσα, τα κύμματα και τον βράχο. Μοιάζει με μια φυσική πισίνα, όπου και μπορείς να βουτίξεις και να κολυμπήσεις με ασφάλεια.

Το νερό είναι πιο ζεστό από της θάλασσας, κάτι που κάνει την εμπειρία ευχάριστη ακόμα και τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού που ακόμα η θάλασσα είναι κρύα.

Στην άκρη της Γκίολας, μπορείς να κάτσεις και να αγναντέψεις το ατελείωτο Αιγαιο πέλαγος.

Η προσβαση στην Γκίολα δεν είναι εύκολη, αλλά ούτε και δύσκολη. Απλά πρέπει εκείνη τη μέρα που θα πάτε, να έχετε διάθεση για μινι περιπέτεια.

Η Γκίολα υπάγεται στον οικισμό της Αστρίδας.

Δείτε τον χάρτη, για να εντοπίσετε επακριβώς το σημείο της.

SHARE IT: 

About the Author

Athina Ioannidou

“Δεν έχω πάει παντού, αλλά είναι στην λίστα μου.” –  είναι το βασικό μου Μότο, κλεμμένο απο την Susan Sontag.Ιδανικό ταξίδι για μένα δεν υπάρχει, όλα τα ταξίδια είναι ιδανικά από μόνα τους. Το ταξίδι γενικά μέσα στο μυαλό μου είναι ένα ιδανικό. Είναι για μένα ο σκοπός, είτε είναι με το νου, είτε μέσα από εικόνες, είτε από εμπειρίες άλλων, από ντοκιμαντέρ, είτε γίνεται μέσα από βιβλία. Όποιο μεταφορικό μέσο και να πάρω το ταξίδι είναι αυτό που μου δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβάνομαι τον κόσμο. Αυτή η εμπειρία με βοηθάει να αναγνωρίζω το δικό μου σημείο σε αυτό το κόσμο.

Μπες στη παρέα μας για να λαμβάνεις ταξιδιωτικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και προσφορές ξενοδοχείων στο mail σου.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN