• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Τί είναι το Alternatrips?

Alternatrips - Τι είναι άραγε;

Το Alternatrips είναι μια σελίδα γεμάτη με μυστικά και ξεχωριστές ομορφιές του κάθε τόπου, που μόνο οι ντόπιοι μπορούν να γνωρίζουν. Κανένας ταξιδιωτικός οδηγός δεν μπορεί να περιέχει τις ιδιαίτερες ομορφιές του κάθε τόπου. Ταβερνούλες, μικροσκοπικούς τεκέδες, παραδοσιακά φεστιβάλ, ιδιαίτεροι ξενώνες, εναλλακτικά μπαράκια, ξεχωριστά φαγητά, βότανα, μυρωδικά, κρυφές παραλίες, εξωτικά σημεία είναι ο σκοπός του Alternatrips.

 

Σε ποιούς απευθύνεται;

Το http://alternatrips.gr/ απευθύνεται σε όλους αυτούς που ψάχνουν το διαφορετικό όταν ταξιδεύουν, σε αυτούς τους οποίους το ταξίδι είναι πιο σημαντικό απο τον προορισμό. Το μότο αυτού του ταξιδιώτη είναι κοντά σε αυτό που είπε κάποτε ο Henry Miller “One’s destination is never a place, but a new way of seeing things.”

 

Η ομάδα του Alternatrips.

Ειμαστε εμείς, η ομάδα του Alternatrips, μια παρέα με αγάπη για το ξεχωριστό, το διαφορετικό, το εμπειρικό, το ονειρικό. Μιλάμε για τον τόπο μας σε φίλους, γνωστούς και ταξιδιώτες που αναζητούν ξεχωριστά μέρη στην Ελλάδα. Το Alternatrips είναι για όλους και φτιάχνεται απο όλους.

Εκτός όμως απο το μοιραζόμαστε μικρά tips, είμαστε και άνθρωποι και θέλουμε να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας. Γιαυτό έχουμε φτιάξει την ομάδα του Alternatrips, μέσα απο την οποία γνωριζόμαστε καλύτερα, μιλάμε μεταξύ μας και ανταλλάσουμε απόψεις για μέρη και ταξίδια, αναπτύσσουμε διαπροσωπικές σχέσεις και επισκεπτόμαστε ο ένας το μέρος του άλλου. Σκοπός είναι να έχουμε έναν φίλο σε κάθε μέρος της Ελλάδας.

 

Θέλεις να έρθεις μαζί μας;

Σίγουρα έχεις κάποιο ξεχωριστό μέρος στο μυαλό σου που θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας. Σίγουρα έχεις κάποιο ξεχωριστή ταβερνούλα, μπαράκι, παραλία, φεστιβάλ, διαδρομή στο βουνό ή κάποια δραστηριότητα που σε έχει συγκλονίσει και θα ήθελες να το μοιραστείς με όλους μας. Έλα μαζί μας και γίνε μέλλος και αρθρογράφος του Alternatrips.

Facebook

Instagram

X

LOG IN