• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Ατμοσφαιρικό Σκάλα Bar στη Τσαγκαράδα, Πήλιο.

Athina Ioannidou
Μπαρ & Μπιτς Μπαρ
0
Your rating: None

Πανέμορφη η Τσαγκαράδα, αλλά τόσα βράδια ανεβοκατεβαίνουμε τον κεντρικό δρόμο και δεν βρίσκουμε ένα bar να μας γεμίσει το μάτι και να πιούμε ένα-δύο-πέντε δροσιστικά ποτά.

Αφού έχουμε σταμπάρει 2-3 που μας άρεσαν στη διαδρομή, λέμε να το ρίξουμε στη τύχη, που τελικά μας ήθελε, και καταλήξαμε στα κάτω κάτω σκαλοπάτια του Σκάλα bar.

Όντως το μαγαζι δεν βαφτίστηκε τυχαία έτσι, καθώς η διαδρομή προς τα ποτά και την μουσική προυποθέτει την ανάβαση μιας ωραίας πέτρινης συστοιχίας σκαλοπατιών, διακοσμημένω αριστερά και δεξιά, με δέντρα, ορτανσίες, φαναράκια και άλλα που δεν κατέγραψε η μνήμη μου.

Φτάσαμε λοιπόν, μετά από καμιά 30αριά σκαλιά, σε ένα μεγάλο κήπο με τραπεζάκια και ένα μεγάλο δίπατο σπίτι στη μέση: The Skala Bar!!

Είμασταν οι πρώτοι και γουρλίδικοι γιατί μέσα σε μία ώρα το bar-σπίτι γέμισε με ζωντάνια, πότες και χορευτές. Ο Κομνηνός είναι ο ιδιοκτήτης και ο μύθος λέει οτι το σπίτι αυτό ήταν του παππού του. Θεσσαλονικιός, οπότε καταλαβαίνετε ότι μπορείτε να του πείτε και να του ζητήσετε ότι θέλετε και αυτός να σας ανοίξει το σπιτικό-bar του.

Οι καρδιές μας άνοιξαν, τα ποτήρια γέμησαν και οι συζητήσεις και οι μουσικές κάλυψαν τον ήχο του δάσους. Μουσικές Blues, Rock n'roll, Jazz, ρεμπέτικα, Χατζιδάκης και τα συναφή.

Ανακαλύψαμε διαμάντι!

SHARE IT: 

About the Author

Athina Ioannidou

“Δεν έχω πάει παντού, αλλά είναι στην λίστα μου.” –  είναι το βασικό μου Μότο, κλεμμένο απο την Susan Sontag.Ιδανικό ταξίδι για μένα δεν υπάρχει, όλα τα ταξίδια είναι ιδανικά από μόνα τους. Το ταξίδι γενικά μέσα στο μυαλό μου είναι ένα ιδανικό. Είναι για μένα ο σκοπός, είτε είναι με το νου, είτε μέσα από εικόνες, είτε από εμπειρίες άλλων, από ντοκιμαντέρ, είτε γίνεται μέσα από βιβλία. Όποιο μεταφορικό μέσο και να πάρω το ταξίδι είναι αυτό που μου δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβάνομαι τον κόσμο. Αυτή η εμπειρία με βοηθάει να αναγνωρίζω το δικό μου σημείο σε αυτό το κόσμο.

Μπες στη παρέα μας για να λαμβάνεις ταξιδιωτικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και προσφορές ξενοδοχείων στο mail σου.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN