• Ελληνικά
  • English
  • Русский

“Ο Άνθρωπος” της Αθήνας

Athina Ioannidou
Μπαρ & Μπιτς Μπαρ
0
Your rating: None

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας “Ανθρωπος” και μέσα στο άνθρωπο βρίσκονταν και άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι αποτελούσαν τα κομμάτια του μεγάλου “Ανθρώπου” και έφτιαχναν ένα γλυπτό ποιητικό.

Κάπως έτσι φαντάζομαι το μπαρ “Άνθρωπος” κάθε φορά που πηγαίνω και το βλέπω απέξω. Μπάινοντας μέσα, αναγνωρίζεις οτι αυτό το μαγαζί έχει φτιαχτεί απο όλους τους ανθρώπους που το επισκέπτονται.

Δεδομένο αφτεράδικο, μην το επισκεπτείτε νωρίς γιατί δεν θα βρείτε ψυχή. Κατευθυνθείτε κατα κει μετά τις 11.30, όπου πολλές ψυχές έχουν μαζευτεί και δημιουργούν ένα σώμα εκφραστικό, δυναμικό και παιχνιδιάρικο.

Το desing του μαγαζιού είναι μοναδικό, αυτό που λέμε χειροποίητο, τα φώτα πάντα χαμηλά και το μπαρ γεμάτο για να ικανοποιήσει όλες τις ορέξεις.

Ετοιμάσου για μουσικάρες χωρίς ταμπέλα, χωρίς ειρμό και χωρίς ρυθμό. Λίκνισε το κορμί σου σε ρυθμούς ρέγγε, λατιν, παραδοσιακούς, 80ς, ντισκο, ska, νησιώτικα κτλ. Όλα αυτά σε μια playlist.

Ο άνθρωπος ήταν πάντα μια εμπειρία για μένα.

Έχω καιρό να τον επισκεφτώ, αλλά άκουσα οτι ακόμα καλά κρατεί.

SHARE IT: 

About the Author

Athina Ioannidou

“Δεν έχω πάει παντού, αλλά είναι στην λίστα μου.” –  είναι το βασικό μου Μότο, κλεμμένο απο την Susan Sontag.Ιδανικό ταξίδι για μένα δεν υπάρχει, όλα τα ταξίδια είναι ιδανικά από μόνα τους. Το ταξίδι γενικά μέσα στο μυαλό μου είναι ένα ιδανικό. Είναι για μένα ο σκοπός, είτε είναι με το νου, είτε μέσα από εικόνες, είτε από εμπειρίες άλλων, από ντοκιμαντέρ, είτε γίνεται μέσα από βιβλία. Όποιο μεταφορικό μέσο και να πάρω το ταξίδι είναι αυτό που μου δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβάνομαι τον κόσμο. Αυτή η εμπειρία με βοηθάει να αναγνωρίζω το δικό μου σημείο σε αυτό το κόσμο.

Μπες στη παρέα μας για να λαμβάνεις ταξιδιωτικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και προσφορές ξενοδοχείων στο mail σου.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN