• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Σαντορίνη - Πως δημιουργήθηκε το πιο διάσημο νησί της Ελλάδας.

Athina Ioannidou
Αξιοθέατα
0
Your rating: None

Santorini Volcano History from Nikos Korakakis on Vimeo.

Χαίρομαι πολύ που βρήκα αυτό το βίντεο, το οποίο έχει δημιουργηθεί από τον Νίκο Κορακάκη κάτοικο της Σαντορίνης. Το να φτιάξεις ένα τέτοιο αφιέρωμα στον τόπο σου δείχνει πόσο τον αγαπάς!

Η Σαντορίνη ένα από τα πιο εντυπωσιακά νησιά της Ελλάδας κυρίως λόγω της μορφολογίας της είναι κορυφαίος προορισμός για όλους τους κατοίκους της γης. Δημιουργήθηκε από πολλές εκρήξεις ηφαιστείων και μεταβάλεται συνεχώς. Η τελευταία ηφαιστειακή δραστηριότητα παρατηρήθηκε το 1950, τόσο κοντά δηλαδή!

Να την επισκεφθείτε και να την απολαύσετε λοιπόν όσο πιο γρήγορα μπορείτε, γιατί ποιος ξέρει μπορεί μια μέρα να μην υπάρχει ή να είναι τελείως διαφορετική!

Photos by Manos Mpatzolis

SHARE IT: 

About the Author

Athina Ioannidou

“Δεν έχω πάει παντού, αλλά είναι στην λίστα μου.” –  είναι το βασικό μου Μότο, κλεμμένο απο την Susan Sontag.Ιδανικό ταξίδι για μένα δεν υπάρχει, όλα τα ταξίδια είναι ιδανικά από μόνα τους. Το ταξίδι γενικά μέσα στο μυαλό μου είναι ένα ιδανικό. Είναι για μένα ο σκοπός, είτε είναι με το νου, είτε μέσα από εικόνες, είτε από εμπειρίες άλλων, από ντοκιμαντέρ, είτε γίνεται μέσα από βιβλία. Όποιο μεταφορικό μέσο και να πάρω το ταξίδι είναι αυτό που μου δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβάνομαι τον κόσμο. Αυτή η εμπειρία με βοηθάει να αναγνωρίζω το δικό μου σημείο σε αυτό το κόσμο.

Μπες στη παρέα μας για να λαμβάνεις ταξιδιωτικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και προσφορές ξενοδοχείων στο mail σου.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN