• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Ζεστή, σπιτική φιλοξενία στο Ξενώνα Πήγασο, στο Ελατοχώρι.

Peny P
Καταλύματα
0
Your rating: None

 Ίσως θα έπρεπε σε μία παρένθεση δίπλα από την ονομασία να προστεθούν οι λέξεις φιλοξενία και ζεστασιά. Μέχρι και εμείς που έχουμε τα σπίτια μας εδώ, θα θέλαμε να έχουμε ένα δωματιάκι και στον Πήγασο!

Όταν μπείτε στο καφέ που υπάρχει στο ξενοδοχείο για να πάρετε το κλειδί του δωματίου σας, θα νιώσετε σίγουρα το κύμα ζέστης που προσφέρει το τζάκι που καίει στην άκρη του χώρου, ενώ πίσω απ’ το μπαρ θα δείτε την κυρία Μαρία με τον άντρα της Γιώργο να φτιάχνουν τα καφεδάκια των πελατών με μεράκι και χαρά.

Για να μην τα πολυλογώ, όσες μέρες μείνετε στον Πήγασο θα έχετε ότι τραβάει η ψυχούλα σας: μέλι, τσάι, μαρμελάδες (και όλα αυτά homemade παρακαλώ).

Τα δωμάτια είναι πολύ όμορφα διαρρυθμισμένα και τα χαρακτηρίζει μία παραδοσιακή νότα που σε κάνει να θες να μείνεις εκεί για πάντα, δίχως να σκέφτεσαι την πόλη και τη φασαρία. Είναι το μέρος που άμα το συναντήσεις το ερωτεύεσαι, είτε πας με το φλερτ σου, είτε με φίλους, είτε με την οικογένειά σου και σας το λέω εγγυημένα γιατί έμεινα 3 μέρες εκεί (αυτά είναι τα καλά του να ξέρεις τους ιδιοκτήτες).

Υ.Γ. Οι ζωγραφιές της κυρίας Μαρίας και οι φωτογραφίες από μέρη του χωριού που περιβάλλουν το χώρο της καφετέριας, δίνουν ένα άψογο αποτέλεσμα που θα κλέψει σίγουρα κάποια λεπτά απ’ το χρόνο σου για να τα επεξεργαστείς καλύτερα.

SHARE IT: 

About the Author

Peny P

Είμαι η Πένυ απ' το πολύ (μα πολύ όμως) ορεινό Ελατοχώρι! Αγαπώ τον τόπο μου, ο οποίος αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο με τα χρόνια, πράγμα λογικό αν σκεφτείς ότι έχει απίστευτη ομορφιά σε συνδυασμό με ένα αξιόλογο χιονοδρομικό κέντρο. Γι' αυτό το λόγο, αποφάσισα να γράψω μερικά άρθρα με μαγαζιά, ξενοδοχεία και αξιοθέατα που προτιμώ και θεωρώ πως αξίζει να επισκεφτεί κάποιος που δεν είναι από εδώ! Enjoy, λοιπόν!!

Μπες στη παρέα μας για να λαμβάνεις ταξιδιωτικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και προσφορές ξενοδοχείων στο mail σου.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN