• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Ακρωτήριο "Δράστης" στην Β.Κέρκυρα! Μια μοναδική εμπειρία...

Jose
Παραδεισένιες Παραλίες, Αξιοθέατα
0
Your rating: None

Το Aκρωτήριο "Δράστης" είναι κρυμμένο σε ένα πανέμορφο δασώδες τοπίο στο Βόρειο Συγκρότημα της Κέρκυρας και συγκεκριμένα στο παραδοσιακό χωριό  Περουλάδες. Η πρόσβαση είναι σχετικά εύκολη με οποιοδήποτε όχημα ακόμα και με τα πόδια για τους πιό αθλητικούς τύπους!!

Μόλις φτάσετε στην κεντρική πλατεία των Περουλάδων, απλά ακολουθήστε τις ταμπέλες που υπάρχουν. Σε περίπτωση δυσκολιας, οι κάτοικοι του χωριού είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν!

Πέρα από το ακρωτήριο, στο οποίο μπορεί κάποιος να καθίσει και να κολυμπήσει, υπάρχουν πάρα πολλές μικρές και πανέμορφες απομονωμένες παραλίες  και διάφορες νησίδες που δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε το μέρος που σας ταιριάζει για να ξαπλώσετε και να δοκιμάσετε τις επιδόσεις σας στο cliff-jumping.

Ένα από τα πλεονεκτήματα, είναι οτί η πρόσβαση σε αυτά τα μέρη μπορεί να γίνει μόνο μέσω θαλάσσης (είτε κολυμπώντας, είτε με βάρκα από το ακρωτήρι) και αυτό τα έχει προστατέψει από την ανθρώπινη παρέμβαση, διατηρώντας τα φυσικά όμορφα και παρθένα.

 

SHARE IT: 

About the Author

Jose

Γεννημένος στις ΗΠΑ και μεγαλωμένος στην Ελλάδα. Ο πατέρας μου είναι Έλληνας και η μητέρα μου Μεξικάνα. Όπως βλέπετε είμαι μίξη απο πολλές κουλτούρες. Θα ήθελα να δω τις ομορφιές του κόσμου με τα δικά μου μάτια και θα κάνω τα πάντα για να το πετύχω. 

Μπες στη παρέα μας για να λαμβάνεις ταξιδιωτικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και προσφορές ξενοδοχείων στο mail σου.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN