• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Οι βόλτες μου στο δάσος του Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη

Makis Serafimidis
Μοναδικές Διαδρομές
0
Your rating: None

Η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι σε όλους γνωστή για την ομορφιά της, την έντονη ζωή της και τα πολλά μαγαζιά της. Λίγοι όμως είναι εκείνοι οι οποίοι γνωρίζουν την έντονη φύση της και το πλούσιο δάσος της.

Σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, φτάνουμε στον πυροσβεστικό σταθμό πάνω από τον Άγιο Παύλο όπου και αφήνουμε το αυτοκίνητο για να συνεχίσουμε με τα πόδια ή με το ποδήλατο, την εξόρμησή μας στη φύση.

Μαγευτικά χρώματα που εναλλάσσονται ανάλογα με την εποχή, πυκνή βλάστηση και μοναδικά μονοπάτια μας οδηγούν στην καρδιά του ΣΕΙΧ ΣΟΥ. Ένας πνεύμονας οξυγόνου ης πόλης μας τόσο ζωντανός και όμορφος, που νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε έναν μακρινό και μοναδικό προορισμό.

Κάθε φορά που καταφέρνω να κλέψω λίγο χρόνο από την καθημερινότητά μου, ακολουθώντας ένα από αυτά τα ευδιάκριτα μονοπάτια, πότε με τα πόδια και πότε με το ποδήλατο, καταλήγω σε ένα υπερυψωμένο σημείο όπου έχω τη δυνατότητα να χαλαρώσω και να βάλω σε σειρά τις σκέψεις μου, απολαμβάνοντας τη φύση και τη μοναδική θέα όλης της πόλης από άκρη σε άκρη, αδειάζοντας το μυαλό μου μπροστά στο μαγευτικό τοπίο.

Οργανώνω τα πλάνα μου και γεμίζω ενέργεια κι καλή διάθεση μακριά από την φασαρία της πόλης.

Τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά.

SHARE IT: 

About the Author

Makis Serafimidis

Ονομάζομαι Σεραφειμίδης Μάκης και το 1990 αποφάσισα να ασχοληθώ με τον ιδιαίτερο και άγνωστο μέχρι τότε κλάδο της ποδολογίας. Ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας μου Πίτσας, ήδη καταξιωμένη επαγγελματικά στο χώρο της περιποίησης άκρων, φεύγω Γερμανία όπου και τελειώνω με επιτυχία μια σχολή ποδολογίας. Το 2004 δημιουργώ παράλληλα την εταιρεία WILLMAK και την ιστοσελίδα www.thenailstore.gr όπου πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την αξιοπιστία δραστηριοποιείται με επιτυχία στη χονδρική και λιανική πώληση εξειδικευμένων προϊόντων περιποίησης άκρων και επαγγελματικού εξοπλισμού.

Μπες στη παρέα μας για να λαμβάνεις ταξιδιωτικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και προσφορές ξενοδοχείων στο mail σου.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN