• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Ο πολυχώρος Μπορντ\\ντε λό στη Θεσσαλονίκη.

To Skiagrafima
Μπαρ & Μπιτς Μπαρ
0
Your rating: None

Το μπορντ\\ντε λό είναι ένας πολυχώρος με έδρα τη Θεσσαλονίκη,που αποτελείται από 4 διαφορετικές επιχειρήσεις με κοινό άξονα την φιλική στάση απέναντι σε κάθε μορφή τέχνης. Η όλη φιλοσοφία και αισθητική ξεκίνησε από το αρτ\\ντιζάιν το οποίο είναι το εργαστήριο που κατασκευάζει έπιπλα, φωτιστικά και κοσμήματα, ανακατασκευάζει και ανακαινίζει χώρους και φιλοξενεί εκθέσεις με έργα δικά του αλλά και άλλων νέων καλλιτεχνών.

 Ο δεύτερος χώρος στην στοά του μπορ\\ντε λο, ανήκει στο στούντιο sense\\lens.Το στούντιο αυτό ασχολείται με φωτογραφήσεις, βίντεο και web development ενώ παράλληληλα διαμορφώνει και την (ψηφιακή) εικόνα του μπορ\\ντε λο προς τα έξω.

 Τρίτος (και πιο καινούριος) χώρος στην στοά είναι το γραφείο Monoscopic το οποίο αποτελείται από graphic designers.Το γραφείο αυτό ασχολείται με όλες τις εκφάνσεις της ψηφιακής αυτής μορφής τέχνης, όπως graphic design, art direction, brand name developement, corporate identity, λογότυπα, καταλόγους κλπ.

 Τέταρτος, τελευταίος και πιο αναγνωρίσιμος χώρος στην στοά του μπορ\\ντε λό είναι αυτός του ντρινκ\\ρουμ.Ένας χώρος στημένος με ευρωπαϊκή φιλοσοφία και αισθητική. Ανοιχτός από τις 11:00 το πρωί μέχρι το βράδυ (03:00 καθημερινές και Κυριακή και 05:00 Παρασκευή-Σάββατο) και είναι ιδανικός για χαλαρά επαγγελματικά ραντεβού και απογευματινά ή βραδινά ποτά καθώς και events.

 Εμείς βρεθήκαμε κάτω από τον υποτονικό φωτισμό του ντρινκ\\ρουμ κάποιο τυχαίο και ήρεμο βράδυ. Το οικείο χαμόγελο του bartender ήταν η κατάλληλη υποδοχή, η εξυπηρέτηση άψογη και οι μουσικές ατμοσφαιρικές. Περάσαμε όμορφα και σίγουρα ο χώρος είναι μία καλή πρόταση για κάποια από τις επόμενες νυχτερινές εξορμήσεις μας.

υγ:το καμικάζι ήταν υπέροχο.

SHARE IT: 

About the Author

To Skiagrafima

Το Σκιαγράφημα είναι αυτό που λέει.

Μπες στη παρέα μας για να λαμβάνεις ταξιδιωτικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και προσφορές ξενοδοχείων στο mail σου.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN