• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Η ομορφιά της οδού Αλεξάνδρου Σβώλου, Θεσσαλονίκη.

Maroulaki
Αξιοθέατα, Μοναδικές Διαδρομές
0
Your rating: None

Λοιπόν, Σαλόνικα πλανεύτρα και πανέμορφη και πρέπει να διαλέξω ένα αγαπημένο μέρος μόνο..Μου βάζεις δύσκολα, είναι πολλά μέρη που λατρεύω και θα μπορούσαμε να μιλάμε για αυτήν την πόλη για ώρες.

Αφού όμως πρέπει να επιλέξω κάτι συγκεκριμένο θα πω μία οδό που έχω αρκετή αδυναμία, την Αλεξάνδρου Σβώλου. Έχει έναν ιδιαίτερο και δικό της χαρακτήρα, ξεχωρίζει σίγουρα από άλλους δρόμους.

Τα μαγαζιά της, είναι και αυτά πολύ χαρακτηριστικά, το καθένα έχει το δικό του τύπο εντελώς, rock bars, χαλαρές καφετέριες και όμορφα bistrot.

Επίσης μου αρέσει το γεγονός ότι έχει αρκετά δέντρα, έτσι ψηλά και μπόλικα, είναι μια ευχάριστη εικόνα μέσα στο αστικό περιβάλλον. Γι'αυτό μου αρέσει να κάνω βόλτες εκεί γύρω και να πίνω και κανένα καφεδάκι, ξέρεις.

---------------------------------------------------------------

H Ομάδα του Alternatrips προτείνει:

  • Για κινηματογραφόφιλους: το ΑΖΑ cinema club, όπου εδώ και 27 χρόνια ο Γιάννης Ζαχόπουλος έχει μαζέψει και διατηρήσει με φροντίδα πάνω απο 15.000 ταινίες του Ελληνικού και Διεθνή σινεμά. Αληθινό διαμάντι.
  • Για μποέμιδες: το καφε μπαρ Ανεμόεσσα, ένα απο τα πιο παλιά μπαράκια της Θεσσαλονίκης με πολλές μπύρες και μια φοβερά μποέμικη ατμόσφαιρα.
  • Για λάτρεις του παραδοσιακού φαγητού: Η "Ωραία Ελλάς" είναι όντως πολύ ωραία, με φανταστικά, γευστικά και ποιοτικά πιάτα επηρεασμένα απο την Κρητική κουζίνα.
  • Για λάτρεις των ανατολίτικων γεύσεων: Η "Nargis", ένα απο τα πιο όμορφα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης με απαράμιλο ινδικό στυλ και κουζίνα.
SHARE IT: 

About the Author

Maroulaki

Mε λένε Μαρία ( Amira Lacrima ) και είμαι από Αλεξανδρούπολη. Ζω στη Θεσσαλονίκη εδώ και τρία χρόνια και ασχολούμαι με τη μουσική τα τελευταία δυο. Μαζί με τον Δημήτρη ( Big Shine) είμαστε οι Fyah Fist και η μουσική μας, reggae dancehall soundsystem.

Μπες στη παρέα μας για να λαμβάνεις ταξιδιωτικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και προσφορές ξενοδοχείων στο mail σου.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN