• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Αγρόκτημα Οικολογικής Γεωργίας στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Efi panagoula
Δραστηριότητες
0
Your rating: None

"Είναι Κυριακή.

Μάζεψα φλούδες από μπανάνες, μανταρίνια, λίγα καρότα και έφυγα.

Όχι μόνη, δύο μικροί άνθρωποι με ακολουθούν γεμάτοι ενθουσιασμό , λίγες τσιρίδες και πολύ ενέργεια.

Θα πάρω το αμάξι και θα βρεθώ κοντά στη Θέρμη , μεσα σε δέντρα , λίγους κάκτους και κανά δυο γάτες να με περιμένουν στην είσοδο.

Οι δύο μικροί άνθρωποι (2 και 4 ετών) τρέχουν, με προσπερνάνε, φυσικά δεν τους προλαβαίνω, και σταματάνε στα δύο άσπρα σκυλιά. Μετά από ανυσηχητικά πολλά τσιμπιματα και τραβήγματα αυτιών και ουράς , σειρά έχουν τα 3 άλογα.

Το ένα άσπρο θα με κοιτάξει με ύφος και θα πάω λίγο πίσω, φύσικα οι 2 μικροί άνθρωποι καθότι και πιο τολμηροί θα μοιράσουν τα πρώτα καρότα, με ιεροτελεστία πρώτα στο άσπρο και μετά στα δύο καφέ άλογα.

Πιο πίσω θα βρούμε ένα μονοπάτι γεμάτο από κίτρινα φύλλα , που φυσικά θα κυλιστούνε με αγωνία οι ατίθασοι της παρέας.. Κάτι κατσίκες περιμένουν με αγωνία τα μικρά χέρακια να τους ταίσουν τη μαραμένη πρασσινάδα που έχω στη σακούλα. Αυτές, οι κατσίκες, μοιάζουν να χαμογελούν όλη την ώρα.

Προσπερνάμε κάπως γρήγορα τις χήνες γιατί τσιρίζουν πολύ και φτάνουμε.. στο τεράστιο γουρούνι. Εγώ το χέρι μου εκεί μέσα δε το βάζω , σκέφτομαι. Οι 2 μικροί άνθρωποι το έχουν ήδη ταίσει και αυτό με ευχαρίστηση τους κουνάει το, κατά γενική ομολογία,υπερφυσικό κεφάλι του.

Θα δω τον πεσμένο κορμό - αυτοσχέδιο καναπέ , κάτω από την παχιά σκιά και θα οραματιστώ τον εαυτό μου εκεί για ώρες.

Οι 2 μικροί άνθρωποι με έχουν ξεχάσει εντελώς και κυνηγιούνται στα μονοπάτια με τις αγαπημένες σκιές και τα αυτοσχέδια παιχνίδια.

Θα κάνω δύο τρία κλικ.. είναι αρκετά, το πολύ οξυγόνο με έχει ζαλίσει."

 Alternatrips team: Στο αγρόκτημα μπορείς επίσης να κάνεις ιππασία και να αγοράσεις βιολογικά προιόντα για το σπίτι και τα παιδιά.

SHARE IT: 

About the Author

Efi panagoula

No bio info added yet!

Μπες στη παρέα μας για να λαμβάνεις ταξιδιωτικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και προσφορές ξενοδοχείων στο mail σου.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN