• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Underground τσιπουράδικο "Το Πέρασμα"

Athina Ioannidou
Πεντανόστιμο Φαγητό
0
Your rating: None

Το Πέρασμα είναι τσιπουράδικο για τους underground τύπους.

Όταν θα πας θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τους θαμώνες του μαγαζιού οι οποίοι το χτυπάνε το τσιπουράκι σαν νεράκι και μετά αρχίζει διαγωνισμός του πιο μεθυσμένου και τελιωμένου της παρέας. Κυκλοφορούν μόνο άνθρωποι καρυκατούρες και μουσικοί. Οι άνθρωποι σε αυτό το μαγαζί εκφράζονται, έντονα!

Ας περάσουμε όμως στο κυρίως πιάτο και αυτό είναι φανταστικά μύδια και ολόφρεσκες γυαλιστερές και φούσκες, τις οποίες μαζεύει ο Γιάννης και απολαυμβάνουμε εμείς οι υπόλοιποι. Ειλικρινά δεν έχω ξαναδοκιμάσει τόσο ωραία μύδια και άλλα αφροδισιακά πουθενά στην Καβάλα. Τα θαλασσινά του είναι όντως θαλασσινά και όχι καλλιέργειες και το καταλαβαίνεις αμέσως γιατί νιώθεις την Θάλασσα στο στόμα σου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι μερίδες είναι τεράστιες, 1 μερίδα = 2 άτομα, οπότε παραγγείλετε ορθά.

Εάν είσαι μουσικός, έχεις μια κιθαρίτσα ή ακόμα και γιουκαλίλι μπορείς να το φέρεις μαζί σου, γιατί το πέρασμα είναι στέκι μουσικών και μουσικόφιλων, οι οποίοι χρησιμοποιούν το μαγαζί ως χόρο εκμάθησης μουσικών οργάνων (Ναι! Αλήθεια!)

Το αγαπώ αυτό το μέρος! Είναι στο κέντρο της πόλης (Στοά του Νότη), έχει καταπληκτικά οστρακοδειδή και ψάρια, ανθρώπους και μουσική!

SHARE IT: 

About the Author

Athina Ioannidou

“Δεν έχω πάει παντού, αλλά είναι στην λίστα μου.” –  είναι το βασικό μου Μότο, κλεμμένο απο την Susan Sontag.Ιδανικό ταξίδι για μένα δεν υπάρχει, όλα τα ταξίδια είναι ιδανικά από μόνα τους. Το ταξίδι γενικά μέσα στο μυαλό μου είναι ένα ιδανικό. Είναι για μένα ο σκοπός, είτε είναι με το νου, είτε μέσα από εικόνες, είτε από εμπειρίες άλλων, από ντοκιμαντέρ, είτε γίνεται μέσα από βιβλία. Όποιο μεταφορικό μέσο και να πάρω το ταξίδι είναι αυτό που μου δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβάνομαι τον κόσμο. Αυτή η εμπειρία με βοηθάει να αναγνωρίζω το δικό μου σημείο σε αυτό το κόσμο.

Μπες στη παρέα μας για να λαμβάνεις ταξιδιωτικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και προσφορές ξενοδοχείων στο mail σου.

leave a comment

Facebook

Instagram

X

LOG IN