• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Γινε Αρθρογραφος

Γινε Αρθρογραφος

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;

Γνωρίζεις φαντάζομαι οτι το alternatrips είναι μια σελίδα γεμάτη με μυστικά και ξεχωριστές ομορφιές κάθε τόπου στην Ελλάδα, που μόνο οι ντόπιοι μπορούν να γνωρίζουν: ταβερνούλες, εναλλακτικά μπαράκια, ξεχωριστά φαγητά, κρυφές παραλίες και άλλα πολλά. Καταλαβαίνεις λοιπόν οτι τα μέρη που καταχωρούνται έχουν συγκεκριμένη αύρα. Συγκεκριμένα, συμβουλεύουμε στους αρθρογράφους μας να γράφουν για αυτά τα μέρη που θα συμβούλευαν και τους πιο αγαπημένους τους φίλους να επισκεπτούν.

Ο τρόπος που γράφουμε ακολουθεί συγκεκριμένα πρότυπα:

1. Μιλάμε για μέρη που θα συμβουλεύαμε τους φίλους μας να πάμε για αυτό και γράφουμε και στο πρώτο ενικό.
2. Μιλάμε για μέρη που έχουμε βιώσει όμορφες στιγμές και έχουμε ωραίες εμπειρίες.
3. Μιλάμε για μέρη που είτε είναι στον τόπο μας είτε βρίσκονται σε κάποιον τόπο που αγαπάμε πολύ
4. Το αρθράκι μας είναι τουλάχιστον 300 λέξεις και το γράφουμε στα ελληνικά και στα αγγλικά.
5. Τι σας άρεσε απο το μέρος; Τι εμπειρία αποκομίσατε; Τι ξεχωριστό έχει; Γιατί να το επισκεπτεί κάποιος; Ποιά είναι η ιστορία του; Αυτές είναι ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να γράψετε το άρθρο σας.
6. Μαζι με το άρθρο μας καλό θα ήταν να ανεβάζουμε δικές μας φωτογραφίες ή φωτογραφίες τρίτων αν έχουμε πάρει την άδειά τους
7. Θα χρειαστεί να φτιάξεις το προφίλ σου με ένα μίνι βιογραφικό σου και μια φωτογραφία σου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν γράφουμε γενικότητες, αλλά φροντίζουμε το μέρος που περιγράφουμε να εντάσσεται σε κάποια απο τις παρακάτω κατηγορίες:

1. Καταλύματα 2. Bar/Beach Bar 3. Πεντανόστιμο Φαγητό 4. Τοπικές Γιορτές 5. Παραδεισένιες Παραλίες, 6. Αξιοθέατα 7. Παραδόσεις για το Πάσχα/Χριστούγεννα/Απόκριες 8. Μοναδικές Διαδρομές

Είσαι έτοιμος για το πρώτο σου αρθράκι; Σου έρχεται κάποιο μέρος στο μυαλό, για το οποίο θα ήθελες να γράψεις; Στείλε μας την ιδέα σου με την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας!

Καλως ήρθες στο Alternatrips!

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Select the category your message fits better!

Facebook

Instagram

X

LOG IN